Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg fogynom kéne vagy...

Tényleg fogynom kéne vagy egyszerűen bunkók?

Figyelt kérdés
164 cm vagyok és 50 kiló. Online suli mellett tényleg hiztam, régen kb 43 kg körül voltam viszont akkor alig ettem. Tiszta csontos voltam, lapos volt a fenekem. Jelenleg 34-es a ruhaméretem és szerintem sokkal jobban nézek ki, van fenekem és az arcom is szebb lett, hogy több rajta a zsír. Ma voltunk rokonoknál és mindneki engem szapult hogy meghíztam. Sírni van kedvem, nem is ettem ma semmit, nem láttam magam kövétnek eddig de most legszívesebben 1 hétig nem ennék....miért ilyenek az emebrek?

2020. dec. 21. 18:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

Aztán csodálkozunk, ha tele van a világ anorexiásokkal, meg egyéb fizikai-mentális betegekkel, amikor egy egyébként is túl sovány lányt sírásig piszkálnak, hogy "kövér". A te magasságodhoz olyan 55 kg lenne az ideális. Exbarátnőm ugyanilyen magas volt, de 45 kiló. Lehet, hogy nem szép dolog ezt mondani, de zavaróan sovány volt. Azóta lefogyott 42-re. Szabályosan betegnek néz ki.

Egy valamire való nőnek van teste. Nem, nem fogok az idióta "van mit fogni rajta" dumával jönni, ami így kimondva szerintem eléggé lealacsonyító és szexista, de tény, hogy aki nagyon sovány, azon kevésbé látszódnak a másodlagos nemi jellegek. Az pedig nem szép.

2020. dec. 23. 05:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem kell fogynod, ha jól érzed magad a bőrödben. Szerintem az ideális 50-55 kilo a méretedhez.
2021. jan. 2. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!