Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy legyek szép, hogyha még...

Hogy legyek szép, hogyha még anyám is azt mondja rám, ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Átlagos alkatom van (160 cm 45 kg), nagyon göndör középbarna hajam (kivasalva majdnem fenékig ér, simán hátközépig) a szemeim zöldeskékek, a szám viszonylag dús alul, a felső ajkam viszont vékonyabb. Szív alakú arcom van, viszont a homlokom magasabb, ez pedig iszonyatosan zavar. Frufrut nem akarok göndör hajhoz vágatni, szóval nem tudom mit kezdjek a homlokommal... Homokóra alakom van, de a ruhák annyira bénán állnak rajtam. Nem tudom mit kezdjek az arcommal, nem tudok sminkelni még egy tusvonalat sem húzok szépen... Utálok a tükörbe nézni, ráadásul anyám is mondja, hogy ronda vagyok, meg fáj rámnéznie... Emellett a hajam is fénytelen már a mosás utáni 3. Napon. Az arcom pedig tökre száraz, pattanások utáni pirossággal és miteszerekkel van tele (kozmetikushoz járok havonta, nem segít).. Van valami megoldás arra, hogy ne legyek ilyen rusnya? 16/l
2020. dec. 12. 19:12
 1/4 A kérdező kommentje:
+iszonyatosan férfias fejem van
2020. dec. 12. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Így láthatatlanból nehéz megmondani, hogy hogyan változtass, esetleg megpróbálok tanácsot adni:

- sokat segít, ha a szemöldököd szépen ki van tépve (első alkalommal mindenképpen kozmetikus szedje!!! Ha már kialakította az ívet, akkor te is tudod otthon szedni)

- ami a hajat illeti, szerintem menj el fodrászhoz, ő látja, hogy milyen frizura illik az arc formádhoz.

- 16 évesen nem kell túl sminkelni, de ha mindenképpen szeretnél, kis alapozó vagy korrektor a bőr hibákra, szempilla spirál, meg szerintem kis gyakorlással a tusvonal is menne, neten rengeteg tanácsokat adnak, hogyan kell csinálni. 😊

2020. dec. 13. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:

a hajadat apold ugy ahogy a fekete nok szoktak (black girl haircare youtubeon 1000 tutorial lesz rola), gyakorolj alap sminkelest, csak ugy fog menni szepen ha van rutinod, szedesd ki a szemoldokodet, neha menj el kozmetikushoz ha borproblemaid vannak. oltozz ugy ahogy neked tetszik, hogy legyen onbizalmad. valassz ki magadon mondjuk 3 dolgot amit szeretnel megvaltoztatni (es amit meg is lehet), es gondold ki hogy hogyan erheted el pl kondizas ha fittebb akarsz lenni stb

sok sikert ❤️

2020. dec. 13. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Valaki tudja mikor aludjak??

Egyébként csinálj szépítő alvást..de egyébként yuuu árrr szóóó bjuuutttiiiiiiifullll!!😄

2021. jan. 31. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!