Hogy legyek szép, hogyha még anyám is azt mondja rám, ronda vagyok?
Így láthatatlanból nehéz megmondani, hogy hogyan változtass, esetleg megpróbálok tanácsot adni:
- sokat segít, ha a szemöldököd szépen ki van tépve (első alkalommal mindenképpen kozmetikus szedje!!! Ha már kialakította az ívet, akkor te is tudod otthon szedni)
- ami a hajat illeti, szerintem menj el fodrászhoz, ő látja, hogy milyen frizura illik az arc formádhoz.
- 16 évesen nem kell túl sminkelni, de ha mindenképpen szeretnél, kis alapozó vagy korrektor a bőr hibákra, szempilla spirál, meg szerintem kis gyakorlással a tusvonal is menne, neten rengeteg tanácsokat adnak, hogyan kell csinálni. 😊
a hajadat apold ugy ahogy a fekete nok szoktak (black girl haircare youtubeon 1000 tutorial lesz rola), gyakorolj alap sminkelest, csak ugy fog menni szepen ha van rutinod, szedesd ki a szemoldokodet, neha menj el kozmetikushoz ha borproblemaid vannak. oltozz ugy ahogy neked tetszik, hogy legyen onbizalmad. valassz ki magadon mondjuk 3 dolgot amit szeretnel megvaltoztatni (es amit meg is lehet), es gondold ki hogy hogyan erheted el pl kondizas ha fittebb akarsz lenni stb
sok sikert ❤️
Valaki tudja mikor aludjak??
Egyébként csinálj szépítő alvást..de egyébként yuuu árrr szóóó bjuuutttiiiiiiifullll!!😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!