Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek szép?

Hogyan legyek szép?

Figyelt kérdés

-szemüveg

-Semmi szemöldök..

2020. jan. 15. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy tőlem kérdezd, nekem mindig szép leszel.
2020. jan. 15. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
3%

Tetovalas/szemoldok rajzolas.

Plasztika. Penzert megcsinalnak szepre. Menj el tanacsadasra!

Kuldhetsz priviben kepet,meg tudom mondani a beavatkozas nevet,ami javit rajtad. En is voltam sok ilyenen.

2020. jan. 15. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szemuveggel is lehet stilusos, szep az ember. Legyel apolt, apold az arcborod. Aludj eleget. Legyen szep, fesult a hajad. Esetleg vsald is, vagy fesd be. A festes nagyon szep szint, fenyt adhata a hajnak.

Ne legyen toredezett a hajad vege.

Szedd le a bajuszod.

Hordj szep, visszafogott fulbevalokat.

Kozmetikussal csinaltasd meg a szemoldokod, majd ha mar egyedul is tudod, akkor csinald magadnak.

Ha neked retszik es ugy erzed, tobb onbizalmad lenne tole, csinaltass muszempillat.

Sminkelj, ne feltetlen sokat, csak eppen. Szempillaspiral, esetleg cica tusvonal, szajfeny vagy ruzs.

Vegyel neked tetszo ruhakat, amikben szepnek erzed magad.

Csinaltass mukormot, sokkal szebb lesz tole az ember keze. Az osszhatas sokkal szebb.

Legyen egy stilusod.

Menjbfogko leszedesre vagy fogfeheritesre.

2020. jan. 15. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:

-Ha zavar a szemüveg, akkor ott van a kontaktlencse amit még tudsz használni.

-Vilagos szemöldököt kozmetikus be tudja festeni neked vagy ha ügyes vagy magadnak is megtudod csinálni.

-Figyelj oda az étkezésre,mozgásra ettől sokkal csinosabb leszel, magabiztosabb, egészségesebb.

-Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, igyál sok vizet emiatt szép lesz a bőröd, hajad körmöd.

-Legyen egy jó bőrápolási rutinod. Reggel, este használj arctisztítót, ami a bőrtípusodhoz illik, használj hidratáló krémet, fényvédőt mivel a napsugárzás okozza az öregedést.

-Legyen szép ápolt a hajad, Találd meg a hajadnak megfelelő sampont, balzsamot. Lehet a végére tenni hajolajat hogy táplálja a hajadat. Vágass belőle 3-6havonta hogy ne legyen csúnya töredezett. Tehetsz rá heti egyszer házi hajpakolást pl.tojás, olívaolaj, kókuszzsír, ricinusolaj. Ha nem tetszik a haj színed menj el fodrászhoz, ő tud ajánlani neked egy olyan hajszínt ami jól fog állni.

-Legyen szép igényes a körmöd, rendszeresen vágd le, használj körömkefét, ha szeretnél fesd ki gél lakkal az nagyon tartós, és otthon is megtudod magadnak csinálni.

-Legyen meg a saját stílusod, tudd azt hogy mi áll jól neked, öltözködj csinosan.

-Sminkelj,azzal kitudod emelelni a szépséged és eltudod fedni a hibáidat.

2020. jan. 16. 09:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Teljesen apolt vagyok, a borom szép mert foglalkozom vele, a hajammal is szintugy. Az alakom meg vékony. Nekem az arcommal van a bajom :/
2020. jan. 16. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Plasztika
2020. jan. 16. 14:52
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Hagyjal már a plasztikaval, nem fogok ilyenbe bele menni mert nem vagyok egy mu no
2020. jan. 16. 15:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha előnyös frizurát vágatsz, az sokat dob az arcon. Vagy kísérletezz a sminkkel.. nem,nem azt mondom, hogy dobj fel egy kiló vakolatot!

De pl ha (szépen!) megrajzolod a szemöldöködet.. ,szempillaspirál mindenkin dob. Kis arcpír esetleg, cicatus. Csak ne legyen sok. Youtubeon nézz videókat.🤗

2020. jan. 17. 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Ketten is soroltunk neked egy listat, erre neked az arcoddal van bajod. Ezt viszont mashogy nem tudod megvaltoztatni. Vagy mire gondoltal? Mondjak neked egy kremet amitol vastag ajkad meg ovalis arcod lesz es a szemoldokod is kino? Ne legyel mar ilyen nevetseges.

Adtunk normalis valaszokat. Nem vagyok a plasztika mellett(sot!), de ha neked az arcoddal van a bajod es a fenti megoldasok nem celravezetoek, akkor ez az egyetlen megoldas.

2020. jan. 17. 21:36
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Egy szoval nem mondtam hogy nem hasznos :) Csak ugy ertettem hogy nem a hajam zsiros, vagy nem a borom apolatlan. De koszonom kedvesseged..:)
2020. jan. 17. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!