Hogyan legyek szép?
Nem festem a hajamat, soha sem sminkelek, de az alap higéniára adok.(napi 2x fogmosás, naponta fürdés, többször kezet mosok, tesi előtt és után dezodor).
A fiúk mégis azt mondják ronda vagyok és az olyan lányokat ölelgetik akik festik a hajukat, sminkelnek. Nekem még csak nem is köszönnek. Mikor rákérdezek megkapom, hogy ronda vagyok. Ezt így, nyersen.
A hajam éjfekete, azt mondják c.gányos, de nem tehetek róla! (egyébként magyar vagyok) fessem be szőkére, mint a többiek?? Én is használjak szempillaspirált, alapozót, meg korrektort, hogy észrevegyenek?
(Többször sírtam emiatt, végleg tanácstalan vagyok).
Először is a fiúk hülyék... Másodszor nem mindeninek áll jól a szőke főleg sötét hajszínről átfestve. Amúgy szerintem azzal sincs baj ha valaki cigány, de most ebbe ne menjünk bele.
Lehet hogy most ez a menő meg minden, de csak azért ne kezdj bele, mert mások csinálják. Azokra a fiúkra pedig ne is figyelj akik ilyeneket mondanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!