Mit csináljak, hogy szép és vonzó csaj legyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok 20 éves lány vagyok. Szőke melírozott hajam van, kék szemem, fehér bőröm, 163 cm vagyok és 70 kg. A környezetemben az összes csaj jól néz ki...szép smink, jó haj, jó alak...én is sminkelem magam fodrászhoz járok, tornázok és semmi...nem érzem jól magam egyszerűen? Mit tanácsoltok? Köszi előre is :(2017. dec. 29. 14:08
1/10 anonim válasza:
Szia!
Én 17 éves vagyok 162,5cm és 57 kg.
Minden nap tornázik ,futok
Ha fogyni szeretnél csökkentsd a szénhidrát mennyiséget.
Próbáld ki az Update 1életmódot,vagy a Biocom Regenor-r(apukám 35kg-ot fogyott vele)
Én jó csaj vagyok mások elemondása szerint és ezért féltékenyek rám a barátnőim(nem jó)
Én a lapozót használok ,szempillaspirált,szemceruzát.
3/10 anonim válasza:
Elso korben egy 10 kilot le kene dobni, es nem a sminkkel meg a fodrasszal probalni elfedni, hogy 20 eves korodra eleg rendes tulsulyt szedtel magadra. Csak szolok.
4/10 A kérdező kommentje:
igen tudom sajnos...de írtam, hogy edzem és próbálok a kajára is figyelni, szeretnék lefogyni.
2017. dec. 29. 14:58
5/10 anonim válasza:
A szepseg relativ, valakinek/valakiknek biztos te vagy a tokeletes no :)
6/10 anonim válasza:
Korodbeli vagyok, hasonló paraméterekkel, sokak szerint jó csaj.
Kisugárzáson múlik minden.
7/10 anonim válasza:
Én 7 cm-rel vagyok magasabb és 4 kg-mal több, mégis utánam fordulnak az utcán. Igaza van az előzőnek, sok múlik a kisugárzáson. Az látszik az emberen, ha nem érzi jól magát a bőrében.
20l
9/10 anonim válasza:
Az elmondásod alapján szerintem simán szép lány vagy. Esetleg ha akarsz véleményt kapni, akkor küldhetsz egy fényképet, kíváncsi vagyok én is :)
10/10 anonim válasza:
Használj narancssárga vagy barna szemhéjpúdert, fekete szempillaspirált és valami pasztellrózsaszín rúzst! Hordd úgy a hajad, ami a fejformádhoz a legjobban illik! Öltözz színes ruhákba! Szexis, feszülős fazonba, ha az alkatod jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!