Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy szép és...

Mit csináljak, hogy szép és vonzó csaj legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 20 éves lány vagyok. Szőke melírozott hajam van, kék szemem, fehér bőröm, 163 cm vagyok és 70 kg. A környezetemben az összes csaj jól néz ki...szép smink, jó haj, jó alak...én is sminkelem magam fodrászhoz járok, tornázok és semmi...nem érzem jól magam egyszerűen? Mit tanácsoltok? Köszi előre is :(
2017. dec. 29. 14:08
 1/10 anonim válasza:
12%

Szia!

Én 17 éves vagyok 162,5cm és 57 kg.

Minden nap tornázik ,futok

Ha fogyni szeretnél csökkentsd a szénhidrát mennyiséget.

Próbáld ki az Update 1életmódot,vagy a Biocom Regenor-r(apukám 35kg-ot fogyott vele)

Én jó csaj vagyok mások elemondása szerint és ezért féltékenyek rám a barátnőim(nem jó)

Én a lapozót használok ,szempillaspirált,szemceruzát.

2017. dec. 29. 14:28
 2/10 anonim válasza:
47%
*alapozót
2017. dec. 29. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Elso korben egy 10 kilot le kene dobni, es nem a sminkkel meg a fodrasszal probalni elfedni, hogy 20 eves korodra eleg rendes tulsulyt szedtel magadra. Csak szolok.
2017. dec. 29. 14:52
 4/10 A kérdező kommentje:
igen tudom sajnos...de írtam, hogy edzem és próbálok a kajára is figyelni, szeretnék lefogyni.
2017. dec. 29. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A szepseg relativ, valakinek/valakiknek biztos te vagy a tokeletes no :)
2017. dec. 29. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Korodbeli vagyok, hasonló paraméterekkel, sokak szerint jó csaj.

Kisugárzáson múlik minden.

2017. dec. 29. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 7 cm-rel vagyok magasabb és 4 kg-mal több, mégis utánam fordulnak az utcán. Igaza van az előzőnek, sok múlik a kisugárzáson. Az látszik az emberen, ha nem érzi jól magát a bőrében.

20l

2017. dec. 29. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Fogyás: Sok Sok Sok mozgás
2017. dec. 31. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Az elmondásod alapján szerintem simán szép lány vagy. Esetleg ha akarsz véleményt kapni, akkor küldhetsz egy fényképet, kíváncsi vagyok én is :)
2018. jan. 2. 02:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Használj narancssárga vagy barna szemhéjpúdert, fekete szempillaspirált és valami pasztellrózsaszín rúzst! Hordd úgy a hajad, ami a fejformádhoz a legjobban illik! Öltözz színes ruhákba! Szexis, feszülős fazonba, ha az alkatod jó!
2018. febr. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!