Csak engem idegesít hogy Csobot Adél mindent túljátszik? Szép csaj, de nem értem miért vannak oda érte ennyien.
Direkt csinálja egyébként. Direkt azért, hogy szájról szájra járjon a neve, mert ha utálod, ha szereted, akkor is róla beszélsz végül is, az meg neki reklám.
Amúgy én sem bírom a csajt, ahányszor a tv-ben látom fél másodpercnél tovább, rámjön az érzés hogy nagyon szívesen képentörölném.
Nem tudom, én angolul pl pont úgy beszélek, hogy játszok a hangommal akaratomon kívül. Magyarul abszolút nem, de ha angolul beszélek, akkor nekem is olyan, volt ismerősöm, aki azt mondta,hogy azt hitte, ordítok vele, mert úgy megváltozott a hangszínem egyszercsak.
Egyébként ez előadástechnikában jó trükk, ha játszol a hangoddal, az ébren tartja a közönséget (sokat adok elő angolul, lehet onnan vettem át, egyébként ) míg a monotonitás unalmas, és ő elsősorban szórakoztatóművész vagy hogy hívják ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!