Jól állna neked valamilyen frizura nagyon sok féle variáció van keresgélj:) pl.fonatok [link]
Én a helyedben hagynám a szemöldökömet nőni egy picit.Túl vékony és túl félkör alakú ami nem néz ki természetesnek.Kb ilyen szemöldökforma: [link] itt is van tipp az arcformádhoz ami nekem kissé kereknek tűnik: [link] Tényleg leadhatnál pár kilót,de ne siesd el mert akkor visszaszalad rád a kilók.Olyan diétát válassz amit be tudsz tartani hosszútávon és amivel nem koplalsz.Esetleg sportolj picit.Tánc,konditerem,jóga,biciklizés,amit te szeretsz:)
Le kéne fogyni. Diéta, több mozgás.
A szemöldöke rémes.
A dundi archoz a legrosszabb választás a felkötött haj. Valami normális frizura nem ártana.
Ha a ruha rajta pizsama akkor nem szóltam, de ha nem az akkor elég bénán öltözik, kb mint egy kisgyerek. Nőiesebb ruhákra kéne váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!