Hogyan legyek szép?
Hülyén hagzik a kérdés, tudom, de mióta az eszemet tudom csúnya vagyok. Tudjátok vannak azok a lányok szép szemekkel, vékony állal és orral illetve húsos ajkakkal, akik azt mondják csúnyák de mindenki tudja hogy ez nincs így. Na nálam ez nem így van, legjobb esetben is csak átlagos vagyok. Az alakommal az van, hogy ha fogyózok formátlan vagyok de vékonyabb, ha edzek akkor meg hájas de formásabb. (Kettőt egyszerre nem tudom huzamosabb idejig csinálni mert szar a kitartásom). Próbálkozok néha sminkelni, szépen felöltözni, és ha pl a páromtól nem kapok pozitív visszaigazolást ezek után, vagy megkérdezi, miért kell így kiöltözni egy sima iszogatáshoz, akkor elkezdem szégyellni magam.
Szívesen fogadnék tippeket, hogy mihez kezdjek magammal. Ha ti csúnyák lennétek, elmennétek plasztikai műtétre? Vagy minden nap sminkelnem kellene?
20/l
Inkább egészséges akarj lenni. Ha egészségesen étkezel, sportolsz, akkor erősebb, fényesebb lesz a hajad, erős lesz a körmöd, tiszta lesz a bőröd, lesz mindenhez energiád, jobb lesz a kisugárzásod. Vagyis ki tudod magadból hozni a maximumot.
Ne fogyókúrázz, mert a fogyókúrát nem lehet a végtelenségig csinálni és vagy visszahízol, amikor feladod vagy úgy jársz mint én, hogy kórházban kötöttem ki.
Ha te sminkben, szép ruhában érzed jól magad, akkor miért ne öltözhetnél ki?? Nem kell magadat ilyen miatt szégyellni. :)
Akkor itt lesz a baj. Hogy érted, hogy a párod nem tart szépnek? Nekem már az is fura volt, hogy nem dicsér meg, ha kisminkeled magad és szépen kiöltözöl, de így meg pláne...
Én kifejezetten csúnya vagyok. Egyszer egy osztálykiránduláson egy csaj osztott szórólapokat, hogy modelleket keresnek. Minden lánynak adott az osztályból szórólapot, csak nekem nem. Amikor nyúltam volna érte (mert ugye addigra már egy csomó más lánynak adott) rám nézett és azt mondta: "bocsi, neked inkább nem..." - aztán osztogatta tovább a többieknek...
A férjem mégis számtalanszor mondja nekem, hogy gyönyörű vagyok, mindig kiemeli azt, amit szépnek talál bennem, ha beszárítom a hajamat akkor simogatja, hogy milyen puha, meg milyen jóillatú, ha tornázok utána viccesen meg szokta csapkodni a fenekem stb. Nem azt mondom, hogy mennyire jó csúnyának lenni, mert a férjem így is szeret, de van egy csomó fontosabb dolog az életben, mint az, hogy ki milyen testbe születik. Örülök, hogy van kezem, lábam, látok, ezeket ugyanis bármikor elveszíthetem. Inkább olyan dolgokkal foglalkozom, ami előre visz. Egy párkapcsolat is ilyen: tud nagyon visszahúzó és tud nagyon motiváló lenni.
Én képtelen lennék egy olyan emberrel együtt lenni, aki nem lát szépnek. Le sem mernék vetkőzni előtte, nemhogy élvezni a szexet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!