Hogy legyek szép?18/l
Hogy lehetnék szép?
Kerek arcom van, vállig érő, barna hajam, ami enyhén hullámos, de nagyon dús és kezelhetetlen. Sem a vasalás sem a göndörítés nem áll meg benne sokáig.
Barna szemem van, a szemhéjam rejtett, így igazán jól sminkelni sem tudok.
Nincsen szép arcom arányaiban sem.
Van rajtam körülbelül 8kg felesleg is. Az alakom sem jó, vastag a vádlim, széles a vállam, alacsony vagyok, kicsi a mellem. Nem vagyok nőies.
Mit csináljak magammal? Hogy legyek szép?
Mik dobhatnak a kinézeten? Annyira rossz érzés átlag alattinak lenni.:(
Az én szemhéjam is rejtett, hülyeség hogy nem lehet jól sminkelni...tudom, hogy ez a közhiedelem,de nem így van, csak más a technikája. Tussal ne próbálkozz, de szemhéjpúder mehet, viszont sok gyakorlást igényel, és ezzel a szemformával tény, hogy nehezebb begyakorolni, mert egy kicsit máshogyan kell sminkelni, mint a "normál" szemeket. Ezt magadnak kell kitapasztalni.
Ha ezzel nem akarsz bajolni, de sminkelni szeretnél, ami nyilván sokat dobna rajtad, ha szépen
csinálod meg, akkor igazából a szemöldöködet csináld meg, ha eddig nem volt akkor szedd/szedesd formára, a szemedre csak szempillaspirál, ha mindenképp valami extrásat akarsz akkor műszempilla, és inkább az arcodra fektess nagyobb hangsúlyt. Alapozó, korrektor, kontúr, pirosító, highlighter. Lehet szemfesték nélkül is látványos változást elérni sminkkel.
A hajaddal kapcsolatban biztos hogy 1001 ilyen videó van róla, hogy hogyan kell kezelni, vagy kérdezd meg a fodrászodat, esetleg próbálj ki más frizurát is.
Az alkalodra nyilván annyit lehet mondani, hogy ha nem vagy megelégedve vele, akkor edzeni kell. És végezetül vegyél magadnak pár csinos új ruhát, az majd dob egy kicsit az önbizalmadon. Másik jó trükk még egy olyan parfüm, amitől szupermagabiztosnak érzed magadat.
Akkor a felesleggel kell kezdeni.
2 okból: mert az az egészségesebb, ha a felesleg miatti szív és érrendszeri kockázatot kiiktatod plusz a közérzeted is javulni fog.
Valamint a pasik sohasem szerették azt, hogy egy nő elkezd hirtelen műkörmöt meg sminkeket használni, de alakban meg semmi változást nem látnak (meg is jegyzik,hogy "2 kiló vakolatot" nem szeretik a nőkön)
Nyilván testmozgással éred ezt el. Nem *hiper-szuper még a csillagokat is lehozza az égből, ha beveszed* tablettáktól.
Meg persze egészséges táplálkozással (pl.: chips-csoki helyett mondjuk szamóca meg áfonya...).
Itt észreveszed a változást. Új forma, új életmód.
Energikusabban érzed magad.
Már nem is fog annyira érdekelni, mit vár el a photoshopolt nőkön nevelkedett társadalom. Jobban érzed magad a bőrödben.
Megnő az önbizalmad.
Ami ha volt eddig is, még erősebb lesz, ha nem volt, most felépül idővel.
Na, itt már a ruházkodás, szolidan visszafogott smink jöhet.
Ez a JAVASLATOM. Lehet vele egyet érteni-nem érteni.
Sok mindennel tudsz javítani a külső megjelenéseden.
Öltözködésedre figyelj, ha zavar a túlsúly, fogyókúrázz.
Az olyanok mint a barna szem, meg a hullámos haj, egyáltalán nem számít hátránynak.
A melled még nőhet, de amúgy is sok lánynak kicsi a melle és mégsem csúnya.
Az alakodon edzéssel is tudsz javítani, ha nem tetszik, de példaul a széles vádli testalkat kérdése is lehet, valamin se mozgással se imával nem tudsz változtatni.
Ami viszont a legfontosabb, az az önbizalom.
Ha elhiszed magadról beképzeltség nélkül hogy szép vagy(vagy legalább tűrhető), azt mások is észre fogják venni és vonzóbb leszel a számukra.
Fogadd el magad és mások is így fognak tenni.
Valamint a szépség relatív, valakinek biztosan így is megfelelsz. :)
Először tisztázzad, kinek akarsz tetszeni, "szép lenni"!
Magadnak soha nem leszel elég szép, mert azért ülsz a tükör elé, hogy hibát találj - és elég ügyes vagy ahhoz, hogy találj is.
.
Világéletedben egyedül maradsz, ha csak magadnak leszel szép és kívánatos!
Nem érdekel, hogy lepontoztál, de áruld el, mit nem értesz?
A kérdező nem tartja magát szépnek, ezt elég jól taglalja is.
Tudod, hogy hányan mondták neki, hogy nem szép, vagy nevezték csúnyának?
Kérdéséből az derül ki, hogy önmagát nem tartja szépnek, viszont azt kérdi, hogyan tudna ezen változtatni.
A hajad kezelhetetlensége miatt én a helyedben megcsináltatnék egy tartós hajegyenesítést. Én is megcsináltatnám de az én hajam derékig ér és csillagászati összegekbe kerülne, de neked vállig ér, te olcsóbban megúsznád (legalábbis nálam), érdeklődd meg egy fodrásznál ha gondolod.
Ahogy a 2. is írta, a szemöldök formája is hatalmasat dob a külsőn, hiszen az arcod keretét az adja. Ha jól olvastam egyszer, a kerek archoz az ívelt szemöldök illik a leginkább.
A rejtett szemhéjat is lehet szépen sminkelni, csak ki kell tapasztalni. Az ellensúlyozza, ha minél nyitottabb a tekinteted a smink által. Ahogy írta a 2., a tusvonal nem a legjobb választás, az optikailag csak még jobban összehúzza, próbáld a szempilláid és a szemhéjad külső részét kihangsúlyozni!
A vastag vádli, a széles váll és a kis mell egyáltalán nem hátrány!
Figyelj oda az étkezésedre, egészségedre, járj el edzeni vagy sétálni.
Nem mindenki szület szupermodell külsővel (egyébként a legtöbbjük nem is valami szép), próbáld kihozni magadból a legtöbbet! A kisugárzást, az önbizalmat mindenki vonzónak találja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!