Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem érzem...

Mit tegyek ha nem érzem önmagam a testemben sem a lelkemben?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy magyarázzam el... Egyszerűen nem érzem azt, hogy élek. A napok egymás után repülnek el, én pedig csak üveges tekintettel bámulom az idő múlását... Nem izgat semmi, egyszerűen olyan mintha egy zombi lennék. Semmi sem tud feldobni, enni sincsen kedvem,ráadásul barátaim sincsenek... Mit kéne csinálnom, hogy újra az a régi életvidám lány legyek aki voltam? Hogy ne kapjak minden nap minimum öt sírógörcsöt? Hogy legyen önbizalmam?
2020. dec. 12. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

Szia! :)

Felírok neked egy gyógyszert receptre.. 3x1 kell naponta bevenni! :) a neve: Pozitív gondolatok!

De komolyan! :) én is nagyon rosszul voltam ngyon sokáig , amíg nem olvastam ilyen pozitivitásokat. Minden reggel felkelés után, éves után és lefekvés előtt olvastam ezeket. Azóta szebb az életem!

Le írok pár idézetet a kedvenceim közül, amik remelem neked is beválnak! Bár nemtudom mi hozhatta ki belőled ezt az érzést .. :)

2. Mindig lesz olyan ember az életedben, aki nem bánik veled jól. Köszönd meg neki, mert erősebbé tesz.

3. Ha valaki rosszul bánik veled, emlékezz: Vele van valami baj, nem Veled. Egészséges emberek nem pusztítják el egymást.

4. Amikor fáj, figyelj. Az élet próbál neked valamit tanítani.

5. Három megoldás van minden problémára: elfogadni, változtatni, vagy elengedni. Ha nem tudod elfogadni, változtass. Ha nem tudsz rajta változtatni, akkor engedd el.

6. Engedd, hogy az emberek megítéljenek. Engedd, hogy félreértsenek. Engedd, hogy pletykáljanak rólad. Az, amit rólad gondolnak, nem a te problémád. Véleményük nem fogja a számláidat kifizetni. Tehát maradj kedves, szeress kitartóan és légy szabad egyéniség…. bármit is mondanak vagy tesznek, soha ne kételkedj értékességedben és az igazság szépségében. Ragyogj tovább és hagyd a gyűlölködőket gyűlölködni.

7. Mindegy mennyire tanultnak, tehetségesnek, menőnek, vagy gazdagnak hiszed magad, az, ahogyan másokkal bánsz, végeredményben mindent elmond rólad. A becsületesség minden.

8. Minél kevésbé érdekel, hogy mit gondolnak rólad az emberek, annál boldogabb leszel.

Fel a fejjel!

+1 idezet: 5/5-ös szabály: ami 5 év múlva nem fog számítani, azon ne bánkódj 5 percnél tovább!

2020. dec. 15. 09:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Javaslom neked a Buddhizmust! :)
2020. dec. 15. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!