Nem tudom elfogadni önmagam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, fejlett testalkatú. Már nem alakulok tovább. 175 cm és 75-80 kg, leginkább combokban vagyok széles, valamint széles csípő, de a derekammal annyira nincs problémám. Az arcommal abszolút semmi problémám néha. Csupán úgy érzem magam, mint egy labda, pedig tudom, hogy nem úgy nézek ki. Soha nem voltam sikeres a fiúknál, és ez zavar a leginkább, mert egyszerűen nem értem. Mindenki azt mondja, a velem egykorúaknak a személyiségem túl elsöprő, a nagyobbakhoz meg még kicsi vagyok. De valahogy nem áll össze, semmivel sem eszem többet mint más, mozogni meg végképp mozgok alapból, és nemrég terembe is elkezdtem járni, rengeteg barátom van, mégsem jön össze ez az egész. Egyszerűen csak a testemre tudom fogni, és nagyon rosszul érzem magam emiatt, sőt, a hánytatás is megfordult a fejemben, csak még mindig egy hülyeségnek tűnik. Nem tudok olyan elsöprően fantasztikusan elszállni magamtól, mint a többiek. Mit lehet tenni?2015. máj. 27. 23:13
1/2 anonim válasza:
Azt lehet tenni hogy felkeresel egy dietetikust aki segít neked a fogyásban. Mert a súlyod alapján kb 10-15 kg mínusz kellene neked. De mivel még évekig fejlődésben vagy így nem mindegy hogyan fogysz. A hánytatás tényleg hülyeség és valószínűleg vékonyabb nem is lennél tőle, beteg és csúnya viszont igen. Sose láttam szép bulimiást, ez tönkreteszi az embert csak. Egyébként jársz futni és végzel kardió edzéseket? Mert az hasznos ha fogyni akarsz.
2/2 anonim válasza:
Egy dietetikus valószínűleg nem fogja azt mondani, hogy fogyj, mert a testtömeg indexed teljesen normális. 10-15 kg mínusz akkor kéne, ha 160 centi lennél.
"Csupán úgy érzem magam, mint egy labda, pedig tudom, hogy nem úgy nézek ki."
Itt a lényeg. Valószínűleg egyáltalán nem a külsőddel van baj. Az ismerősi körömben pl. nem egy ember van, aki jobban szereti ha egy csajnak vannak combjai és nem vékony lábú. Sőt, 1 ismerősöm kifejezetten a széles csípőjű lányokat szereti.
A hánytatásnak meg tényleg semmi értelme.
"Mindenki azt mondja, a velem egykorúaknak a személyiségem túl elsöprő, a nagyobbakhoz meg még kicsi vagyok."
Szerintem ez itt a lényeg. Lehetséges, hogy egyszerűen ilyen a társaság, amiben mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!