Hogyan tudnám önmagam jobban megismerni és elfogadni?
Ha tanácsot kérsz, azt mondanám keress a neten egy "szakit", nevezzük trénernek, mentálhigiénés szakembernek vagy másnak, aki ilyen foglalkozásokat vezet, és nevezz be egy csoportfoglalkozásra, egy-két alkalom után kiderül, spéci neked megfelel-e tréner, és ha igen, akkor vágj bele, és ne állj meg vele félúton, és csináld végig!
Szerintem amikor tovább kell az embernek lépnie, mert meghaladta bármilyen szempontból korábbi életét, önmagát, feladatát, akkor ez az állapot szükségszerűen bekövetkezik, és ha pozitívan nézzük, akár kellemes kihívást is jelenthet.
Egy időben jártam ilyen foglalkozásokra, aztán most épp nem is lenne rá lehetőségem a közelben, és annak alapján írtam az előbbieket, hogy bizony ez a dolog is olyan, mint a ruhásszekrény: csak úgy tehetsz rendet benne, ha előbb óriási rumlit csapva mindent kihajigálsz belőle.
Nem egy-két hetes program az biztos, lehetőség híján néha úgy érzem, nem sikerült igazán rendet tenni a szekrényben, de a csoporortozós időszak egy kellemes, életteli szakasza volt az életemnek, amikor volt aki ki-kirángatott a kis csigaházamból a kapcsolatteremtés terén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!