Igénytelennek tartjátok azt a lányt aki télen nem szőrtelenít?
Figyelt kérdés
#Télen is szőrtelenítsen #Télen nem muszáj
2020. nov. 7. 18:41
21/22 anonim válasza:
Kb. agymosás eredménye, hogy a szőrt, ami egeszséges emberen (igen, betegség kell ahhoz, hogy vakakinek egyáltalan ne nőjön szőre) természetes módon nő, manapság sokan igénytelennek tartják. Ez nem azt jelenti, hogy valóban az is. Lehet valaki ápolt szőrösen is, abszolút nem ezen múlik. Nem kell rögtön álszentnek vagy "önmentegetőnek" titulálni valakit, aki nem tart kínosnak, vagy megvetendőnek egy olyan dolgot, ami alapból a része.
22/22 anonim válasza:
Ismertem egy nőt aki két dolog miatt nem szőrtelenített, pedig próbálta. Ápolt nő. Ha borotválta, mindig begyulladt neki, nem bírta a bőre, bárhogy is csinálta. A másik, nagyon alacsony volt a fájdalomtűrő küszöbe, ezért nem gyantázott vagy epilált. Én néha kíméletesen kiszedtem neki ott ahol nagyon kényelmetlennek érezte, ha van.
Olyan férfiak kapcsolatát kereste akik szeretik a természetes nőket, mert sok ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!