Búzis, ha egy pasi borotválja magát?
Szedd le a az arcod, hátad, de csak akkor, ha nem látszik a hátad a szőrtől.
Mehet a hónalj is, ha te úgy érzed jól magad, de nem muszáj. A többit NE ismétlem: NE borotváld le.
na ha a barátomnak simább lenne a lába mint nekem akkor néznék egy nagyot xD
sztem arc, hónalj és lent...
máshol már tulzás...persze ha nagyon termetes prémmel áldott meg az anyatermészet a hátadon vagy a mellkasodon akkor ott sem árt.
Nem búzis.
Nekem hónalj alap, hogy leborotválja. Ott lent is, bár ha nagyon dús akkor jobb ha csak rövidre vágja. A többi attól függ mennyire szőrös. Karon semmiképp ne. Lábon ha nagyon szőrös akkor igen, amúgy nem zavar. Mellkason én kifejezetten szeretem ha leszedi. De az is egyénfüggő. Láttam már olyan pasit aki borotválta a mellkasát és utána mindig durván kicsattogott a bőre, mire a piros foltok elmúltak addigra meg újra kezdett nőni a szőre. Akkor már jobb ha szőrös. Ha meg nagyon szőrös akkor vágja rövidre. Az is lehet szexi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!