Hogy mondjam el anyának, hogy szőrteleníteni szeretnék?
Sziasztok! Szeretném szőrteleníteni a hónaljamat, de nem tudom, hogy ezt hogyan kérdezzem meg anyától. (Mindenképpen szeretném, hogy tudjon róla)
Nálatok ez hogy volt? Te mit mondtál?
Simán mond meg, hogy szőrös a hónaljad és szeretnéd, ha nem lenne az.
Nem fog megharagudni, mert ez természetes dolog.
Normális ha egy kicsit kellemetlen erről beszélnek anyukáddal. ( nekem legalábbis az volt)
De ez természetes, normális dolog, szoval egyszerűen menj oda, és kérd meg, hogy vegyen neked megfelelő borotvát(vagy mást) vagy mondja el neki mi vált be
#3 oké, hogy természetes, de CSÚNYA. Másrészről ha izzad az ember, összetapad, ragad.
Kérdező, szerintem egyszerűen kérdezd meg anyukádat, hogy ő milyen szőrtelenítési módot ajánl neked. Gyanta, epilátor, borotva, szőrtelenítő krém.
1-es vagyok: 3-asnak: igen, valóban természetes, hogy szőrösödik, de az, hogy borotválja is természetes kell legyen.
Ne feledjük el azt sem, hogy a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni, volt olyan barátnőm, aki 8 évesen rettenetesen szőrös volt a karján (hormonális gondok, mint később kiderült) és jetinek csúfolták egész nap az iskolába. Ezen kívül kamaszkoromba, a középsuliba a lányok gyakran gúnyolódtak azzal, hogy ki-mennyire-hol szőrös. Egyszer pl. gyertyaállásba felcsúszott az egyik lány pólója tesin, és egy hétig az volt a beszédtéma, hogy milyen szőrös volt a hasa.
Az, hogy kinek csúnya, kinek nem... nem lényeges, mivel egyéni-ízlés kérdés. A kérdezőt ezzel nem segítetted, mert őt zavarja, ezért kér segítséget. Kamaszkorban nagyon kritikus a testszörzet kérdése, és valószínűleg ha az anyukájához nem mer odamenni, akkor naturalista elvekkel sem fog nyomulni a nagyvilágba. De tény: a hónaljszőr az egyik legrosszabb szőrzet, mivel emiatt sokkal jobban izzad az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!