Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy szőrteleníteni szeretnék? Illetve 8. osztályos osztálykiránduláson gáz a szőrös láb?

Figyelt kérdés

Egyszer már felhoztam a témát,mikor szoknyába voltam ,utalgattam rá nem értette majd konkrétan közöltem vele..Annyit mondott:"Ez még nagyon korai én is 17 évesen kezdtem el,senkit nem érdekel a te lábad,majd ha ennyi idõs leszel mint én akkor még szõrösebb leszel!Meg majd a harisnyád eltakarja(jelzem sima nejlon testszínū harisnya)!"

De engem ez zavar,hogy egy orángutánnak különb a lába,meg a suliba is a lányok mindenki arról beszél hogy borotválja stb. meg kibeszélik azt akinek szõrös..Eddig nem zavart, tesi órán hosszú gatyáim voltak.De most mrg majd meg sülök,mert hosszú gatyákat merek csak hordani :/ Viszont hétvégén osztálykiránduláskor medence is lesz és mindenki fürdik és muszáj vagyok fürdõrucit vennem.Nagyon gáz lesz,ha szõrös lábbal megyek?

Anyának meg azért kell beleegyeznie ,mert nincs zsebpénzem,nem tudok venni borotvát!

Köszi,és bocsi hogy hosszúra sikeredett! :)

15/l

2016. máj. 27. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel eddig sem volt nyitott anyukád rá, vagy vegyél egy egyszer használatos női borotvát, dm-ben kb. 500 ft, ennyit csak össze tudsz kaparni valahonnan, vagy próbáld újra megbeszélni anyukáddal, meg kellene értenie, hogy ez nem kortól, hanem szőrmennyiségtől függ.
2016. máj. 27. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyél őszinte, mond el, hogy a suliban már mindenki figyel a szőrtelenítésre és nem szeretnéd, ha ezzel piszkálnának. Biztosan megérti.
2016. máj. 27. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy elmaradott anyuka. Közöld vele hogy ha meglátnak szőrösen halálra fognak cikizni miatta... ha van esze akkor ezt nem akarja majd, és így venni fog neked borotvát. De akár kérhetnél is valakitől, barátnő, rokon, akárki, ha anyud nem akarja megengedni.
2016. máj. 27. 14:59
 4/6 anonim válasza:
100%
Mondd el neki amit ide leírtál, hogy miért ciki és hogy ki fognak a többiek beszélni, biztosan megértő lesz. Ha nem akarja elfogadni és nem segít, akkor menj be a fürdőbe a kirándulás előtti napon este és használd az ő borotváját, biztos van neki.
2016. máj. 27. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meséld el neki, hogy manapság 12-13 évesen már minden lány szőrtelenít. Hülyeség vagy sem, gyakorlatilag elvárás. És szerintem 8. osztályban már "ciki", mikor én voltam annyi (az nem most volt már), akkor is az volt sajnos.

A gyerekek szörnyen gonoszak, és aki nem követi a csordát, azt csúnyán kiközösítik, halálra szekálják, stb. Ha elmeséled neki, hogy kénytelen vagy hosszúban járkálni, mert nem akarod, hogy gúnyolódjanak és piszkáljanak, valószínűleg megértőbb lesz.

Beszéld meg vele őszintén. Elvégre csak a lábadat akarod leborotválni, nem tetoválást csinálsz vagy a lábadat amputáltatod, ettől semmi bajod nem lesz. :)

Ha meg nem megy bele, beszélj apukáddal, más rokonnal vagy akár egy jó barátnőddel. Ha anyukád engedélye nélkül szőrtelenítesz, utólag már nem tud mit tenni úgyse. :D

2016. máj. 28. 11:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Na megengedte,megcsináltuk közösen :D

Elmondtam neki mindent és azt mondta miért nem szóltam,hogy bajom van meghogy most már érti miért nem hordtam rövidgatyát a napokban :)

2016. máj. 28. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!