Szülők! Ti megengednétek a 12 éves lányotoknak?
Ti megengednétek a 12 éves lányotok vasalja vagy göndörítse vagy valami ilyen dolgot csináljon?
Bele értve:A göndörítést,egyenesítést,hajvasalást
megengednétek?
Szia! Én minden hajmosás után egyszer megengedném neki. Nem azért csak ennyiszer, mert ez rossz dolog, mert én semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy elkezdi megtanulni hogyan kell elkészítenie a frizuráját, hanem mert unokatestvérem és a legjobb barátnőm fodrász és ők mondták, hogy iszonyatosan egészségtelen, ha nem a frissen mosott hajjal csinálunk ilyeneket.
Visszatérve az elvi kérdésre: 12 évesen én inkább a suliba nem engedném a sminket, de otthonra azt is, hadd gyakorolja, meg a körömfestést is. Én is lakkoztam örökké a körmöm kiskoromban, mára már magamnak is felpakolok egy műkörmöt :) Sminkelni sosem szerettem, de keresztlányom például 7 éves, és ahogy hazaért régebben az oviból azzal kezdte, aztán este fürdéskor lemosta :D Szóval nem látok én ezzel problémát, ameddig nem feltűnési viszketegsége van. Ja és én lettem rossz ember attól, mert festettem a körmöm, nem kanászodtam el, teljesen normális felnőtt nő lett belőlem :) Szóval én azt mondom mosás után nyugodtan :)
21:52
Ez hogy van pontosan? Érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!