Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy fogadtassam el szüleimmel...

Hogy fogadtassam el szüleimmel a stílusom?

Figyelt kérdés

Punk vagyok,már lassan fél éve,de a szüleim még mindig nem fogadják el,sőt,ellenzik,de olyan szinten,hogy ha a hajam úgy van beállítva,apám pl nem szívesen szól hozzám.

Hogy fogadtassam el velük ezt ?

16F

2010. aug. 9. 00:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Anyukám kíméletlenül ellene volt a rasztámnak, de most 2 évvel később már igazgatja, símogatja a fejem elfogadta. :) az idő mindent megold, de addig is meséld el nekik, hogy miért is vagy punk. Ha alá tudod támasztani a kinézetedet elvekkel, és eszmékkel, akkor a szülők könnyen elfogadják.
2010. aug. 9. 12:42
 22/26 anonim válasza:
0%

Ez igen... a sok kis majom... Nincs jobb dolgotok, minthogy ezzel cseszitek ela fiatalkorotokat h hülyén néztek ki? Kérd meg a szüleid h mutassanak neked régi fotójukat, amikor 14 évesek voltak... tudi normálisan akartak kinézni... most meg mi a divat? Legyen 66 színű a hajad, tetkó piercing, fültágító taraj zselé wax b*zi lenni és nemnormálisan kinézni és viselkedni...

Ha neked lesznek gyerekeid és megmutatod h te mit csináltál és h néztél ki 14 évesen... büszke leszel majd magadra?

2010. aug. 9. 23:06
 23/26 anonim ***** válasza:

Én a raszta vagyok, és ha lesz gyerekem, akkor nagyon-nagyon büszkén mutatom meg neki, hogy néztem ki.

Amúgy igazad van abban, hogyha nem érzed ezt, hogy a gyerekednek is büszkén megmutatnád... Szóval ezen érdemes elgondolkodni.

2010. aug. 10. 09:08
 24/26 anonim ***** válasza:

Halihóó, én is punk vagyok! :D 15/L Egyetlen punk ismerősöm sincs, és ez már idegesít, hogy egyszerűen a nem-punkokkal ne tudod elfogadtatni magamat... :S Errefelé is a sok idióta discopatkány mászkál, és ha én megjelenek valahol szakadt farmerban, skótkockás tornacsukában, rögtön ki vagyok nézve... Mert mindenki külső alapján ítél.

Majd elfogadnak téged is, és engem is egyszer. Bár szüleim nem ellenzik.

Én is rocker vagyok/voltam 11 éves korom óta, de most, hogy tisztában vagyok a punk fogalmával, magamba néztem, és felfedeztem belsőm legmélyén a trú punk, anarchista énemet... Már jó ideje. :D

Ha szeretnél ismerkedni, dobj privit. :D Léccíííí :)))))

2010. aug. 10. 23:11
 25/26 anonim ***** válasza:
Ja, azt lefelejtettem, hogy tarajba sosem nyíratnám a hajam, sem festetném, az én hajamhoz ne nyúljon senki! :D
2010. aug. 10. 23:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Tudod, mit? Írok én! :D
2010. aug. 11. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!