Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy fogadtassam el szüleimmel...

Hogy fogadtassam el szüleimmel a stílusom?

Figyelt kérdés

Punk vagyok,már lassan fél éve,de a szüleim még mindig nem fogadják el,sőt,ellenzik,de olyan szinten,hogy ha a hajam úgy van beállítva,apám pl nem szívesen szól hozzám.

Hogy fogadtassam el velük ezt ?

16F

2010. aug. 9. 00:09
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Most voltam Csongrádon Auróra,Tankcsapda koncerten,reggel 8kor értem haza busszal,3 órányira van tőlünk.Este 8ig apuciékkal.

Nem cigizek,nem érint.

2010. aug. 9. 02:33
 12/26 A kérdező kommentje:

A meleg punkokról pedig még nem hallottam :/

Ma már szerintem nem sok true punk van,nincs mi ellen annyira lázadni,mint anno.

Ezekkel a hozzászólásokkal pedig magad minősíted.

2010. aug. 9. 02:34
 13/26 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszolóval egyetértek. Bármennyire nem tetszene a gyerekem haja, nem verném meg és küldeném a fodrászhoz, hogy tolassa le. Elmondanám neki a véleményem, de ha neki tetszik az adott stílus hagy csinálja. Ha megengeded neki és igazából nem érzi magát pl punknak úgyis hamar kinövi, ha pedig megtiltod annál jobban vágyik rá. Egyébként meg szülők nektek soha semmi nem jó? Inkább lenne a fiamnak punk haja, 20 piercingje mint, hogy igyon, drogozzon. A punk stílusnak ezekkel a dolgokkal nem kell összefüggenie.
2010. aug. 9. 05:58
 14/26 anonim ***** válasza:
Amúgy utolsó voltam, bocsi, h nem a kérdésedre válaszoltam, de igazából nem tudok rá választ adni.
2010. aug. 9. 05:59
 15/26 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik,hogy téged így kell szeretni és így kell a stílusoddal együtt elfogadni és tiszteletben tartani a választásod.. =) De ha így se megy akkor majd kis idővel (remélem,)elfogadják,hogy te punk vagy!! =)

15/L

2010. aug. 9. 09:37
 16/26 anonim ***** válasza:

Amúgy azt nem tudod véletlenül,hogy MIÉRT? nem tetszik nekik és ellenzik,hogy te punk vagy??

15/L

2010. aug. 9. 09:41
 17/26 anonim ***** válasza:

Ne oltsátok le, mindenki elkezdi valamikor. Az őspunkok se taréjjal a fejükön jöttek ki az anyjukból. Itt mindenkinek akkora az arca mintha ő sza.rta volna a punkzenét az elmúlt 30valahány évben... ha kérdezhetem mire föl drágáim??!!

A következőket tudom neked javasolni, kedves kérdező:

-ha valaki úgymond megtalálja a stílusát, először jobb ha megismeri a stílus gyökereit, egy csomó zenekart mind külföldről mind itthonról.

-ha már van valami fogalmad róla, akkor öltözz csak úgy. győződj meg róla hogy tényleg ez vagy te, ne csak egy jelmezt hordj mert az gáz.

-a punk NEM feltétlenül a züllésről szól. Nem a kannásbortól vagy a tarhálástól vagy punk. Akik mindenkit lepozőröznek általában lófa.szt nem tudnak az anarchiáról, se egyéb punk filozófiákról. Mások basz.ogatása helyett inkább ezeknek nézz utánna, olvass el pár ezer oldalt a témában.

-ha nem nézel ki átlagosan mindenhol ba.szogatni fognak eleinte. Szokj hozzá, de ne feledd, minden csoda 3 napig tart, pár év múlva már csak legyinteni fognak, hogy jolvan fiam csináld ha neked ez jó. Szóval türelem. Ahelyett hogy felhúzod az orrodat mert téged senki se ért meg, inkább magyarázd el nekik, hogy miért jó ez neked, mi fogott meg a punk szubkultúrában.

Egy a pletyka meg arról, hogy sok a meleg punk, ha megnézed minden szubkultúrában megvan. 14 évesen biszex gótkislányok, csókolódzó emofiúk, fiúnak öltöző deszkás csajok... vannak olyanok aki tényleg meleggek, de az esetek felében csak feltűnési viszketegség, kamaszkori útkeresés amiról szó van.

Vannak szép és szexi punk csajok is:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

stb. Akinek nem tetszik az ne nézze, annál több marad a punk pasiknak.

2010. aug. 9. 11:14
 18/26 anonim ***** válasza:

az én szüleim se nézték jó szemmel a stílusom. punk vagyok. nálam az egész 12 éves koromban kezdődött,de megszokták, nem volt más választásuk. amikor tarajba nyírattam a hajam, akkor összevesztünk, de egy idő után megszokták:)

az egyik előttem válaszolónak: nem vagyok se lezbikus, se biszex, nem drogozok, nem cigizek, nem iszok kannást, minden nap fürdök...

a kérdezőnek: majd megszokják, hidd el:)

17/L

2010. aug. 9. 12:00
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2010. aug. 9. 12:39
 20/26 A kérdező kommentje:
Utolsó,17 éves punk lány,írj egy privátot légyszi :)
2010. aug. 9. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!