Szerintetek is nagyon duci vagyok? Mi a véleményetek?
Szerintetek hány kg vagyok? Mennyinek nézek ki? (180-185 cm vagyok, bár ez nem biztos, hogy lényeges)
Ez milyen hajszín? Szőkésbarnának mondják legtöbbször, de mégis, inkább szőke, vagy barna!?
Köszönöm előre a válaszokat!
16/L
utolsó válaszoló: miért szeretnéd tudni? :D
kapok választ, megy a privi ;) :)
Én 80kg-ra tippeltelek volna. A hajad egyértelműen világos barna. Am szép színe van.
Off: Nem zavar, hogy ilyen magas vagy? Én is magas vagyok és engem nagyon zavar, ezért minden magas embert megkérdezek, hogy őt zavarja-e. :)
Bocs!
Komolyan annyira utálom ha valaki lehúzza a pólóját, és aztán meg látszik az úszógumi... tényleg bocsi, az egyik barátnőm is ugyan ilyen testalkatú és mindig mondom neki hogy ne húzd le...
Nekem is ez a bajom. Ráadásul mindig az alacsony vagy a velem egy magas pasiknak jövök be, engem meg idegesít ha a fiú alacsonyabb nálam. :/
Utolsó: Te "hordanák" helyett csapd pofán magad egy helyesírási szótárral.
LOL :D ez jó volt :D:D
am köszi :)
utolsó előtti: nem "húztam le" alapból ilyen ez a póló.. de majd teszek fel más pólóval is képet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!