Szerintetek is nagyon duci vagyok? Mi a véleményetek?
Szerintetek hány kg vagyok? Mennyinek nézek ki? (180-185 cm vagyok, bár ez nem biztos, hogy lényeges)
Ez milyen hajszín? Szőkésbarnának mondják legtöbbször, de mégis, inkább szőke, vagy barna!?
Köszönöm előre a válaszokat!
16/L
A duciságoddal nem is lenne annyira nagy baj, csak ez a póló r*hadt előnytelen rajtad.
Egyébként nagyon ismerősnek tűnsz.. nem Lejla a neved? o:
olyan 80-85 lehetsz szerintem
ez nekem egyértelműen barna hajszín
igen egy kicsit lenne mit lefaragni belőled de ne aggódj mert aki szeret az így is szerteni fog :)
Szia! Duci vagy igen, de ez nem baj.:D
Én 75-80gra tippelnék.
A hajad világos barna.
23/F
1. 76-85 kg vagy, szerintem
2. a hajad világos barna, szerintem semmi szőke nincs benne
3. ez a ruha neked előnytelen, próbálj meg más típusú göncöket hordani :)
ez még nem vészes, olyan j 5-6 kg felesleg lehet rajtad, szal sztem kicsit dolgozd le, étkezz egézségesen (pl. barna,rozs,teljes kiőrlésű kenyér, zöldségek, gyümölcsök, főzelékek, no csoki :P .... stb) és mozogj rendszeresen, pl. bicaj, hullahopp karika :D amúgy ne koplalj semmikép, az a legrosszabb fogyókúra, többet ártasz vele, mint használsz
a hajszíned sztem szép, olyan sötétszőkés, de tényleg inkább szőkésbarnának mondanám :)
77kg-ra tippelek,barnának látom a hajad.
Azért majd elárulod, hogy hány kg vagy?:)
köszi mindenkinek :)
nem, nem lejla a nevem. (:
amúgy jó felé tippelgettetek, 85 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!