Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a körmös szakmából...

Szerintetek a körmös szakmából tényleg nem lehet megélni? Csak másodállás gyanánt jó kitanulni? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el tanulni, és elbizonytalanítottak, hogy ebből nem telik majd a megélhetésre, pedig hosszú idő óta úgy érzem, ehhez van kedvem és érdekel ez a terület. Tudom, hogy nem szabad hagyni, hogy mások eltántorítsanak, de borzasztóan rosszul esik, hogy ilyen kevés esélyt adnak neki.

2020. szept. 9. 12:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

3-4-5? Én már 7ezret fizettem a szeretett kormosomnek S méretű körömre amikor inkább elbucsuztunk egymástól. Ez már nem fér bele a családi kasszába.

O egyébként borzasztó ügyes, sokáig kereste a helyet, több üzletben dolgozott, a vendégek meg mind mentek utána.

2020. szept. 10. 12:27
 12/18 anonim ***** válasza:
3-4-5 ezer az már csak géllak felénk, zselé, porcelán 7-10 ezer közt van.
2020. szept. 10. 12:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Épp ezért mondom, hogy egy kis beruházással elég sokat lehet spórolni, és a kreatív energiákat is le lehet kötni.

Ez pedig azért nem egy olyan dolog ami megtanulhatatlan a netről.

2020. szept. 10. 13:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Meg is tanultam :), pedig műszaki területen dolgozom ( nő vagyok), de szerencsém is van, bal és jobb kezem is tudom használni, festeni is vele, reszelni szépen stb.. Azért nem mindenkinek könnyű magának. Én szigorúan magamnak, se barátnőnek, senkinek, és csak hobbi télen. Tippekre is szoktam festegetni csak úgy :) DE gyakorolni kell, különböző anyagokkal, mert anyagismeret is kell és bárkinek mehet szerintem is. :)
2020. szept. 10. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Én ugyanez, műszaki terület, de itthon lampazgatom a kormeimet. Díszíteni nem tudnám, de nem is akarom, azt sosem kértem.
2020. szept. 10. 13:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Hű, köszi a válaszokat. Én is ebben bízom, hogy egy jól kiépített vendégkörrel el lehet lenni “egy életen át”. Nyilván befektetést igényel, de melyik vállalkozás nem. És amúgy tényleg lehet otthonról, de csak annak, aki tényleg ügyes és jól körüljárja a témát. Lehet nagy sérüléseket okozni, ezért kell figyelni és, ha úgy adódik, segítséget kérni. Mégegyszer köszi a válaszokat :)
2020. szept. 11. 13:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Végülis bármilyen szakmát meg lehet tanulni, általában az ember mégsem magának varrja a ruháit vásárlás helyett, nem épít konyhaszekrényt, de az udvart sem egyedül betonozza le...

Az én körmösömhöz sem lehet random bejutni, ha valaki pl ma akarna kérni időpontot csak 2 hónap múlva jutna a kezei közé...

De hiába nagyon jó, ő maga is körmöshöz jár, mert a jobb kezén nem tudja magának megcsinálni

2020. szept. 12. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó.

Minek varrnál ruhát, ha nagyüzemben tized áron hozzájutsz? Ha lenne műköröm amit felpattintasz, senki nem járna körmöshöz.

Udvar betonozás pedig mondjuk úgy örökre szól, de képzeld azt is elég sokan csinálják egyedül/mesternek közreműködve hátha tanulnak valamit.

Azért a körmözésnél nem kell láthatatlan leejtést csinálni, nem kell 3-4 méter hosszan szintbe húzni a körmöt.

Aki akarja otthon magának simán megoldja, ahogy felettünk is írták.

De hogy a te példáddal éljek, enni is ehetsz otthon vagy étteremben. Nyilván amit otthon főzöl nem fog úgy kinézni mint amit a 4-5 csillagos séf főz, viszont ízre saját magadnak ízesíted. Emellett pedig 1 adag kaja árából 3 napig eszel.

2020. szept. 12. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!