Szerintetek a körmös szakmából tényleg nem lehet megélni? Csak másodállás gyanánt jó kitanulni? Mit gondoltok erről?
3-4-5? Én már 7ezret fizettem a szeretett kormosomnek S méretű körömre amikor inkább elbucsuztunk egymástól. Ez már nem fér bele a családi kasszába.
O egyébként borzasztó ügyes, sokáig kereste a helyet, több üzletben dolgozott, a vendégek meg mind mentek utána.
Épp ezért mondom, hogy egy kis beruházással elég sokat lehet spórolni, és a kreatív energiákat is le lehet kötni.
Ez pedig azért nem egy olyan dolog ami megtanulhatatlan a netről.
Végülis bármilyen szakmát meg lehet tanulni, általában az ember mégsem magának varrja a ruháit vásárlás helyett, nem épít konyhaszekrényt, de az udvart sem egyedül betonozza le...
Az én körmösömhöz sem lehet random bejutni, ha valaki pl ma akarna kérni időpontot csak 2 hónap múlva jutna a kezei közé...
De hiába nagyon jó, ő maga is körmöshöz jár, mert a jobb kezén nem tudja magának megcsinálni
Utolsó.
Minek varrnál ruhát, ha nagyüzemben tized áron hozzájutsz? Ha lenne műköröm amit felpattintasz, senki nem járna körmöshöz.
Udvar betonozás pedig mondjuk úgy örökre szól, de képzeld azt is elég sokan csinálják egyedül/mesternek közreműködve hátha tanulnak valamit.
Azért a körmözésnél nem kell láthatatlan leejtést csinálni, nem kell 3-4 méter hosszan szintbe húzni a körmöt.
Aki akarja otthon magának simán megoldja, ahogy felettünk is írták.
De hogy a te példáddal éljek, enni is ehetsz otthon vagy étteremben. Nyilván amit otthon főzöl nem fog úgy kinézni mint amit a 4-5 csillagos séf főz, viszont ízre saját magadnak ízesíted. Emellett pedig 1 adag kaja árából 3 napig eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!