Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a körmös szakmából...

Szerintetek a körmös szakmából tényleg nem lehet megélni? Csak másodállás gyanánt jó kitanulni? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el tanulni, és elbizonytalanítottak, hogy ebből nem telik majd a megélhetésre, pedig hosszú idő óta úgy érzem, ehhez van kedvem és érdekel ez a terület. Tudom, hogy nem szabad hagyni, hogy mások eltántorítsanak, de borzasztóan rosszul esik, hogy ilyen kevés esélyt adnak neki.

2020. szept. 9. 12:26
1 2
 1/18 anonim válasza:
86%

Itt nem arról van szó hogy nem lehet belőle megélni mert aki jól csinálja és tényleg ért hozzá megtalálja azt hogy húzzon belőle rendesen hasznot...Itt a inkább az a gond hogy egyre több és több van belőle.

Ha nem egy sima szalonban akarsz dolgozni mint alkalmazott hanem mondjuk saját szalont akarsz nyitni vagy csak otthon dolgozni ahhoz sok pénz kell...Rendesen ki kell alakítani egy vendégkört ami nem a legkönnyebb.

2020. szept. 9. 12:55
 2/18 anonim ***** válasza:
24%
Évről évre telítettebb a szakma. Akkor megéri szerintem csinálni, ha mellé fodrász és mondjuk sminkes is vagy, így széles körűen tudsz kiszolgálni.
2020. szept. 9. 13:05
 3/18 anonim ***** válasza:
25%
Annyi van mint a szemét, ráadásul (Tisztelet a kivételnek!) a legtöbb csak a pasija pénzét mossa, mint kamu vállalkozó.
2020. szept. 9. 13:10
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet élni, de sokan elbuknak, mert azt hiszik, hogy ez csak egy ilyen bohóc szakma, ahol majd elreszelgetik a körmöket.

Gyors, precíz munkát kevesen csinálnak és kereslet meg erre van.

Nem egyszerű, mert kell hozzá kézügyesség.

Másrészt bele kell invesztálni a pénzt elég rendesen, tehát egy kezdő szett van vagy 500 ezer forint.

Nem véletlenül van az, hogy valakihez nem mennek, más meg mondogatja vissza a munkákat.

2020. szept. 9. 13:11
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

"Évről évre telítettebb a szakma"

10 éve is ez volt a fő szlogen.

2020. szept. 9. 13:14
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

"10 éve is ez volt a fő szlogen"

Igen, csak azóta sok másodvonalban jövő fiatal csajszi jön. A telítettség nem jelenti azt, hogy benne is maradnak huzamosabb ideig.

2020. szept. 9. 13:18
 7/18 anonim ***** válasza:
97%
De meg lehet
2020. szept. 9. 14:49
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg lehet. Amikor elkezdtem járni kormoshoz nem tudom hány szalonba voltam mire valaki szorított nekem helyet.
2020. szept. 9. 16:01
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
Meg lehet, jó körmöshöz kb lehetetlen bejutni. Csak legyél szorgalmas és ügyes, kövesd a trendeket és ne spórolj a használt anyagokon.
2020. szept. 9. 23:31
 10/18 anonim ***** válasza:
24%

Meg lehet bőven... 3-4-5 ezret úgy elkérnek a körmösök mint a sicc.

Viszont nem tudom, hogy a nők miért nem tanulják ezt ki otthon és annyi pénzt megspórolnának évente, hogy az valami nevetséges és azért nem is egy nagy beruházás...

Azzal, hogy magadnak otthon megcsináld ráköltesz kb 50-60e-t és meg is van az egész több színnel, lámpával mindennel együtt. Igaz nem lesz annyi gépesítés, de 1 év alatt bőven megtérülő befektetés lenne bárkinek és ráadásul le is foglalná magát.

2020. szept. 10. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!