Kézápoló és műköröm építő másodállásnak?
Figyelt kérdés
Most itthon vagyok gyeden, és arra gondoltam ez idő alatt elvégeznék egy tanfolyamot. Diplomás állásom van egyébként, és a munkahelyem visszavesz 4 vagy 6 órában is. Azért gondoltam, hogy belevágnék, mert a munkahelyemen nulla kreativitás és egyéniség érvényesül, de megtartanám, mint biztos pont. Szerintetek megérné másodállásban körmözni, vagy csak a családtól venné el az időt és nem jutnánk anyagilag előrébb?2017. okt. 3. 16:43
1/4 anonim válasza:
Én is épp ilyesmin töröm a fejem most, főleg mióta jobban odafigyelek a körmeimre. Nagy macera, de csodaszép, mindenki azt hiszi műköröm. És tényleg elég lélekölő a rendes állásom... Olyan sok pénzt szerintem nem kereshetsz vele, de kikapcsolódásnak, hobbinak szerintem jó dolog. Ha otthon fogadod a vendégeidet, a család rovására se igen mehet.
2/4 anonim válasza:
Annyian vannak már, hogy nem lesz könnyű saját vevőkört kialakítanod, csak ha nagyon nagyon nagyon ügyes vagy, és olcsó. Az meg nem éri meg.
3/4 anonim válasza:
Anyagilag biztos nem vinne előrébb eleinte, mert nagyon sokat kell beletenni, hogy ki is vehess valamennyit. Drága szakma, ahol mindig kell egy újabb szín, újabb dísz, állandóan jönnek az újdonságok...
4/4 anonim válasza:
Egy rendes csiszológép ötvennél kezdődik. UV/LED lámpa harminc. a frankó ollók, reszelők egyenként két-három ezer szóval egy huszast erre is bátran számolj rá. A kéztámasz pár ezer forint, de az elszívós kapásból minimum húsz. A porelszívót se úszod meg tíz alatt, ha mondjuk nem elszívós támaszt akar. Az asztal egy ötvenes, igaz abban van beépített kéztámasz :-)
Na és akkor most nem vettél semmilyen alapanyagot amik fogynak, nem égett ki a lámpádban a cső, meg még el se végezted a tanfolyamot, kezdjük itt :-D
4-6 óra meg nagyon kevés, ha csak egy pisi+cigiszünetet engedsz meg magadnak akkor se fér bele több, mint két de max három építés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!