Műköröm építő zselék, lakkzselék?
Ti melyikeket használjátok, melyik a legtartósabb? Szeretnék műkörmösnek tanulni, még nem kezdődött el a tanfolyam, ezért vettem pár dolgot itthonra gyakorolni, de sajnos nem jöttek be..
Gondoltam hogy gyakorolni jó lesz az olcsó is, de a géllak kb, a 3.nap után elkezdett pattogni a széle 1-2 körmömön, ezért leszedtem.. NTN gél lakk, Perfect Nails-es átlátszó alapra kentem. Ezután kipróbáltam, hogy az NTN építő zselét csak simán kenem fel mint körömerősítőt a körmömre, de sajnos ez sem lett tartós. Az előkészítő dolgaim pedig jók, mind Perfect Nails-es a primer is és a Nail Prep is, a körmömet is jól lemattítottam bufferrel, az egész felületet. Azt gondoltam, ha jó minőségű előkészítőkre és jó minőségű alap lakkra kenem fel a számomra eddig ismeretlen NTN lakkot, akkor tartós lesz. A lakk miatt lehet? Ismeri, használta valaki ezt a típust?
Most szeretnék venni majd Perfect-es vagy Crystal Nails lakkot és a Crystal Nails titánium zseléjét. Crystal Nails-t használhatom ezekre a Perfect-es előkészítőkre és a Perfect színtelen alap lakkra?
"Ezután kipróbáltam, hogy az NTN építő zselét csak simán kenem fel mint körömerősítőt a körmömre, de sajnos ez sem lett tartós."
Építő zselével MINDEN ESETBEN c ívet kell építeni. Másrészt zselé alá nem elég egy bufferes mattítás. Így, amíg nem szakszerűen használod az anyagokat, mindegy mit veszel, mert a legjobb anyaggal se lesz tartós a körmöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!