Fiúk, szerintetek csúnya, ha egy lánynak szélesebb a válla, mint a csípője?
2020. szept. 2. 15:38
A kérdező szavazást indított:
Tetszik
Nem tetszik
25 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen, szerintem csúnya.
21 L
2/8 anonim válasza:
Ezzel a fordított háromszög alakkal nincs mit kezdj. Nem tudsz vállból fogyni, ha széles ott a csontozat. Hidd el könnyebb elfogadni magad és nem adni azok véleményére akik szerint csúnya, mintsem utálni magadat ezért.
3/8 anonim válasza:
Bár szeretem a viszonylag széles csípőt, a vállak is tudnak szépek lenni. Különben is, nem tudsz ezzel mit kezdeni, csak az öltözeteddel tudod "terelni a szemet".
5/8 anonim válasza:
Rosszabbra számítottam a linkek megnyitása előtt, de teljesen rendben vannak. Nem is a válluk széles, sokkal inkább a csípőjük szűk.
6/8 anonim válasza:
Nekem is kimondottan ez tetszik.
7/8 anonim válasza:
Ők annyira nem kirívó esetek, de általában nem vonz.
8/8 anonim válasza:
Szerintem pont ettol tunnek sportosnak, ugyh bejon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!