Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rendeltem temurol és jott egy...

Rendeltem temurol és jott egy SMS hogy adjam meg a hazszamom mit tegyek?

Figyelt kérdés

A csomag már Magyarországon van és jött egy SMS hogy házszám hiányában tartásba helyezték és ott egy link hogy adjam meg a házszámot és ha ranyomok bejon a magyar posta

De ezzel az a gond hogy én átvételi pontra kértem és nem hazszamhoz ilyenkor mi a teendő?

Mert ha megadom a hazszamot nem oda fogják akkor kiszallitani ?

febr. 1. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy rányomj a linkre, ez kamu átverés, nem a temu!

Ugyanilyet kaptam ma, és egyetlen csomagom sincs úton. ;)

febr. 1. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a link? esélyes hogy kamu amúgy. Ha megadod a linket, meg tudjuk mondani tutira.
febr. 1. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Több mint valószínű, hogy csak egy random számra küldött sms.

Mivel te rendeltél is valamit, így jogos hogy van egy kis pánik, de pont ez az átverés célja.

Én is kaptam már vagy 3 ilyen sms-t, de nem rendeltem semmit, legalábbis az én számom sehol nincs megadva, mert nem tudnak úgy se elérni.

Nyugi, semmi köze a temunak ehhez.

febr. 1. 19:53
 4/7 A kérdező kommentje:

A csomagot házszám hiánya miatt tartásba helyeztük. Kérjük, adja meg a szállítási információkat itt:

[link]

Ezt kaptam

febr. 2. 09:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Valami avisos.top
febr. 2. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:

És szerinted a cutt.ly vagy az avisos.top tartozik a magyar postához..?

Ez az egyik első szempont, amire oda kell figyelni, legyen ez egy jó lecke. Hivatalos weboldalak sosem küldenek ilyen kamu linkeket, legyen gyanús akkor is, ha a weboldal úgy néz ki, ahogy szerinted kéne.

Remélem, legalább adatot nem adtál meg.

febr. 2. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmit, ne is kattints rá és főleg ne adj meg semmi adatot, ez kamu. Én is kaptam már ilyen sms-t korábban, pedig épp nem is rendeltem semmit. Ez független a Temus rendelésedtől, az majd meg fog érkezni a csomagautomatába, ahogy kérted. Ha mégis gond lenne, közvetlenül a csomagküldőt keresd meg vele, de ilyen sms-es gyanús linkekre soha ne kattints rá.
febr. 2. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!