Rendeltem temurol és jott egy SMS hogy adjam meg a hazszamom mit tegyek?
A csomag már Magyarországon van és jött egy SMS hogy házszám hiányában tartásba helyezték és ott egy link hogy adjam meg a házszámot és ha ranyomok bejon a magyar posta
De ezzel az a gond hogy én átvételi pontra kértem és nem hazszamhoz ilyenkor mi a teendő?
Mert ha megadom a hazszamot nem oda fogják akkor kiszallitani ?

Nehogy rányomj a linkre, ez kamu átverés, nem a temu!
Ugyanilyet kaptam ma, és egyetlen csomagom sincs úton. ;)

Több mint valószínű, hogy csak egy random számra küldött sms.
Mivel te rendeltél is valamit, így jogos hogy van egy kis pánik, de pont ez az átverés célja.
Én is kaptam már vagy 3 ilyen sms-t, de nem rendeltem semmit, legalábbis az én számom sehol nincs megadva, mert nem tudnak úgy se elérni.
Nyugi, semmi köze a temunak ehhez.
A csomagot házszám hiánya miatt tartásba helyeztük. Kérjük, adja meg a szállítási információkat itt:
Ezt kaptam

És szerinted a cutt.ly vagy az avisos.top tartozik a magyar postához..?
Ez az egyik első szempont, amire oda kell figyelni, legyen ez egy jó lecke. Hivatalos weboldalak sosem küldenek ilyen kamu linkeket, legyen gyanús akkor is, ha a weboldal úgy néz ki, ahogy szerinted kéne.
Remélem, legalább adatot nem adtál meg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!