Emberek akik ki tágították a septum piercingjüket azok hol vettek bele rendes fém ékszert bele ?
Figyelt kérdés
Nos az én orromba most 8gauge van és szeretnék bele rendes fém piercinget venni viszont nem tudom hol vehetek plusz a bodymod nekem sajnos az nagyon soknak tűnik így árban 🥹🥹febr. 2. 10:57
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy jobban lehessen érten kb 8mm luk van az orromban nem 8gauge el rontottam bocsi 😅😅
febr. 2. 11:03
2/5 anonim válasza:
Na nagyobb testékszerek bizony drágábbak.
Pláne ha valami egyedit szeretnél.
Titánium vagy ezüst az amit keresel, nem csak "rendes fém". Orvosi fém címszó alatt kb bármit eladnak neked, mert ez nem egy definiált kategória, kb bármilyen acélra rá lehet mondani.
Olyan 5-10 között szokott lenni egy normális ékszer. Egyedibb, kicsit érdekesebb legyezők, köves stb ékszerek picit több.
3/5 anonim válasza:
Ha tágítani szeretnéd, ahoz meg egy ilyen patkó szett fog kelleni.
4/5 anonim válasza:
Crazyfactoryn találhatsz hozzá ékszert, de ha ott nem leled meg, akkor marad az egyedi rendelés. Régen az eredeti német wildcat oldalon is voltak, de amióta a magyar is ott van, nem nagyon rendeltem, a magyar meg pocsék. Bár én nem septumhoz, de rendeltem már ilyen szárvastagságú patkót és karikát.
5/5 anonim válasza:
Etsyn, eBayen is vannak jók, ha tudod mit keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!