Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Septum piercinget valaki...

Septum piercinget valaki fordította már be rögtön szúrás után?

Figyelt kérdés
Az volna a kérdésem, hogy közvetlenül szúrás után befordította már valami a septum ékszerét és úgy hagyta gyógyulni? Mert hallok minden félét hogy be lehet a másik az mondja gyógyulási idő alatt tilos. Aki esetleg befordította volt e miatta panasza?

szept. 21. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Befordítottam és élek
szept. 21. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a piercer.
szept. 21. 19:42
 3/8 A kérdező kommentje:
De rögtön szúrás után??
szept. 23. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Aha, hogy ne akadjon be
szept. 23. 08:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Tisztítás alkalmával kifordítottad vagy hogy tisztítottad?
szept. 23. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem, ha sokat birizgálod, az rosszabb is, meg fáj is.

Ha jól lett szúrva, és nem vagy taknyos amíg gyógyul, nem kéne problémának lennie azzal, hogy hozzáférj.

szept. 23. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fájt nagyon, nem is lehet mozgatni
okt. 5. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Én befordítva hagytam gyógyulni, nekem rögtön szúrás után a piercer fordította be (egyúttal meg is mutatva, hogy hogyan tudom magamnak majd később megcsinálni), úgy hagytam a teljes gyógyulási idő alatt, nem volt semmi bajom belőle, mostanra simán tudom forgatni ahogy és amikor csak tetszik.

Tisztítás alkalmával volt, hogy muszáj volt mozgatnom/forgatnom, hogy normálisan le tudjam tisztítani, de ezeket az alkalmakat minimalizáltam ahogy csak tudtam.

A probléma a beforgatással gyógyulás alatt akkor szokott lenni, ha folyamatosan csinálod és napi szinten egyszer így egyszer úgy hordod. Ha bent hagyod és nem piszkálod feleslegesen, nem lesz gond.

okt. 13. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!