Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? Szerintet...

Krisztina2418 kérdése:

Mit gondoltok rólam? Szerintetek csúnya vagy szép vagyok?

Figyelt kérdés

Már nagyon hosszú ideje nem találok párt magamnak ezért merészkedem élő ezzel a kérdéssel. Sok fiú mondta azt hogy nagyon szép vagyok hogy tényleg különlegesen szép vagyok. Más fiúk azt mondták hogy Ronda vagyok csúnya vagyok, és nem tudom azt hogy mi az igazság. Ezért arra gondoltam, hogy meg kérdezlek titeket. Persze A szépség relatív ahogy szokták mondani, de úgy döntöttem átlagolom a véleményeteket. Küldök egy képet magamról. Persze csak az arcomról . Mondjátok meg hogy ti mit gondoltok rólam. Ha valakinek nem tetszem elfogadom. természetesen. de kérem de ne bántó módon hozzá világra a véleményét. Természetesen a képeken semmilyen retusálás nincsen úgy nem is lenne értelme és rajtam sincs smink az ékszerek azért vannak rajta mert éppen buliból jöttem haza

Előre is köszönöm a pozitív válaszokat

[link]

#Szépség, csúnyaság, kérdés,
2020. aug. 31. 02:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem is küldheted :)

16/l

2020. aug. 31. 17:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia ha gondolod kuld el.
2020. aug. 31. 21:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Küldött valakinek?
2020. aug. 31. 21:09
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem nem küldött
2020. aug. 31. 23:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem se ☹️
2020. szept. 1. 07:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem se :/
2020. szept. 1. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha elküldöd, őszinte véleményt mondok:)

18l

2020. szept. 5. 16:57
 18/19 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz, 18L. De hidd el, nincs olyan hogy csúnya ember. Ne hallgasd meg más véleményét mindig, néha számít,de többnyire nem. Magad kell elfogadd elsősorban nem más.
2020. szept. 5. 22:26
 19/19 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz:)
2020. szept. 9. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!