Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam? Hogy...

Mi a véleményetek rólam? Hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek ronda vagyok? VAgy mi a véleményetek rólam?

13/L

2015. jan. 25. 12:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy ronda. Nagyon kedves, szimpatikus arcod van.

Látszik, hogy egy picikét túlsúlyos vagy, de ez rendszeres mozgással, és az egészségtelen kaják elhagyásával még helyrehozható. Viszont ajánlatos addig elkezdeni, amíg fejlődésben van a szervezeted, mert ha kifejlődtél, felnőtt korodban már sokkal nehezebb lesz lefogyni.

2015. jan. 25. 13:03
 2/17 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy ronda. Kedves kisugárzásod van, a szemed meg kifejezetten tetszik, olyan kis "huncutos" nézésed van.
2015. jan. 25. 13:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tüneményes :)
2015. jan. 25. 13:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Átlagos kislány vagy, pont annyinak nézel ki amennyi vagy, szóval semmi gond nincs veled. A hajadat tanuld meg kezelni, mert a képen nagyon szénakazalnak tűnik. Fodrásztól kérj tanácsot hogyan szárítsd, mit használj rá hogy ne legyen ilyen.
2015. jan. 25. 13:30
 5/17 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
Átlagos vagy. De, szerintem tedd fel ezt a kérdést 4-5 év múlva, mert még sokat fogsz változni. :)
2015. jan. 25. 14:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek: ebből a képből mégis mi alapján szűrted le, hogy túlsúlyos?...

Szerintem is kedves, fiatal arcod van, pont úgy nézel ki szerencsére, ahogyan egy 13 éves lánynak kell/kellene. Ha azt látod, hogy a veled egykorúak már úgy néznek ki, mint a felnőttek, pont ők csinálják rosszul. :)

2015. jan. 25. 17:02
 7/17 A kérdező kommentje:
:) Kösziii :) És az őszinte véleményeket/kritikákat is...
2015. jan. 25. 17:07
 8/17 anonim ***** válasza:

#6! Azért gondoltam, mert az arca kicsit pufibb, mint egy átlagos kislánynak. Lehet, hogy duci, de lehet, hogy nem. Igazad van, ebből a képből nem lehet rendesen megállapítani.

Még mindig azt mondom, kérdező, nehogy rosszat gondolj magadról! Nagyon aranyos vagy, és szép felnőtt lehet belőled :)

2015. jan. 25. 17:15
 9/17 anonim ***** válasza:
Cuki vagy, és nagyon szép a szád.
2015. jan. 31. 02:27
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. jan. 31. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!