Mit gondoltok rólam? Szerintetek csúnya vagy szép vagyok?
Már nagyon hosszú ideje nem találok párt magamnak ezért merészkedem élő ezzel a kérdéssel. Sok fiú mondta azt hogy nagyon szép vagyok hogy tényleg különlegesen szép vagyok. Más fiúk azt mondták hogy Ronda vagyok csúnya vagyok, és nem tudom azt hogy mi az igazság. Ezért arra gondoltam, hogy meg kérdezlek titeket. Persze A szépség relatív ahogy szokták mondani, de úgy döntöttem átlagolom a véleményeteket. Küldök egy képet magamról. Persze csak az arcomról . Mondjátok meg hogy ti mit gondoltok rólam. Ha valakinek nem tetszem elfogadom. természetesen. de kérem de ne bántó módon hozzá világra a véleményét. Természetesen a képeken semmilyen retusálás nincsen úgy nem is lenne értelme és rajtam sincs smink az ékszerek azért vannak rajta mert éppen buliból jöttem haza
Előre is köszönöm a pozitív válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!