Szőrszőkítés? Megéri vagy elrontom vele a nyaralást és mehetek talpig beöltözve a strandra?
Vettem Welloxont 6%-ost és Revlon professional szőkítőport. Gondoltam nyaralás előtt kipróbálom (Hétfőn 9.-én indulok) Soha életemben nem csináltam ilyet, szóval tanácsokra lenne szűkségem hozzáértőktől. Szőrt szeretnék szőkíteni a hasamnál. Régebben borotváltam meg epillátorral estem neki, de már meguntam, így most szőkíteném. A kérdésem: ha Hétfőn indulok mikor érdemes nekikezdenem és hogyan? Miből mennyit, és mikor tudom, hogy jó már? Válaszotokat nagyon köszönöm.
És még valami a "bajuszt" epillátorral bátran eltávolíthatom? Nem lesz következménye?
17/l
én a bajuszt gyantával szoktam mert az legalább 2 hét mire kezd vissza nőni...
szőrszőkítés...hát én biztos nem csinálnám főleg elsőre nyaralás előtt bár nem tudok tapasztalatot mondani...inkább vigyél magaddal borotvát vagy epillátort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!