Szerintetek hogy nézek ki? Ne kíméljetek!
Mindent tudni szeretnék. Az alakomról, az arcomról a hajamról.. mindenről:)
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Asztal/Picture/Me/best/PICT0239.JPG
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Asztal/Picture/Me/best/PICT0236.JPG
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Asztal/Picture/Me/best/PICT0194.JPG
ma 14:09-es. Miért szerinted hogyan kellett volna beállnom h ne legyen k..vás? Csak mert a harmadik képen szimplán egyenesen állok, csak picit hátra vagyok dőlve.
Jobb lenne ha inkább beülnék egy sarokba, azt gubbasztanék?
14:06-os vok
nemis kell h tökéletes legyen:)
tom mien ez énis a hasamra..=/
kicsit edzeni kell, és akk késöbb nem lesz sulyosabb
de sztem különösebb baj nincs az alakoddal*-*
14:15-ös
Tudod, ne hibáztatom őket, mert a tv-ben, újságokban azt látják h tökvékony lányok, gyönyörű ar. Tényleg tökéletesek. És a legroszabb az hogy sok van belőlük, ha valakinek picit nagy az orra egyből lefaragtatja.. ha nem elég fehér a foga kifehérítteti.. Csak nehogymár igazi legyen valami is rajta:\
És ez nem puncsolás:) Örülök hogy így gondolod:) De tényleg. Ezt nem azért csináltam hogy erőstsem az egómat. Amenyinek kell lennie az már megvan. Csak érdekel mások véleménye:D
"nem akarok itt puncsolni, de azért érdekesek a hozzászólások. Szerintem szép az arcod, a hajad gyönyörű, jó az alakod és szép a mosolyod. Egyszóval nagyon szép vagy. Erre írják, hogy lapos a feneked, ilyen-olyan a fogad stb.. Valószínüleg itt mindenki tökéletes, hogy tökéletes barátnőt szeretne."
Ő kérdezte a véleményt, sztem mindenki öszintén válaszolt.A fogaid iszonyatosan lerontják az összképet,pedig nem lennél csúnya.És nekem is egyből Ronaldinho jutott az eszembe rólad..Én a te helyedben csukott szájjal mosolyognék, nincs egy olyan képed?
hú szerintem nagyon szép, csinos vagy :)
igen, a fogad talán az egyetlen "szépséghiba", ha egyáltalán annak mondható, ha azok kicsit kisebbek lennének, azt mondanám gyönyörű, így "csak" annyit mondok, szép :D:D
ezt nehogy sértésnek vedd, te is tudod magadról, hogy van ez a problémád, én sem vagyok tökéletes, tuti hogy rám - és a kommentelők nagy részére - is lehetne valami negatívat mondani.
aki akar a kákán is csomót talál :)
ja, és nehogy fogyózz, gyönyörű az alakod! szép, formás, barátod büszke lehet nagyon! :)
15/L
14:43-as
Nagyon szépen köszönöm.:):)
Sajnos sztem a lábam túl vékony, dee mondjuk csak gatyában:D
Tudom hogy a fogaim nem a legszebbek, majd talán ha ugy adódik, megcsináltatom, de ez csak pénz kérdése:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!