Szerintetek hogy nézek ki? Ne kíméljetek!
Figyelt kérdés
Mindent tudni szeretnék. Az alakomról, az arcomról a hajamról.. mindenről:)
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Asztal/Picture/Me/best/PICT0239.JPG
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Asztal/Picture/Me/best/PICT0236.JPG
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Asztal/Picture/Me/best/PICT0194.JPG
2010. aug. 5. 13:22
1/64 anonim válasza:
Nem lehet megnyitni!!!! :@ :D
Könyörgöm tanuljatok már meg linkelni!
Töltsd fel képfeltöltés.hu-ra és menni fog.
Utána válaszolok.
2/64 anonim válasza:
Nem vagy egy észlény:S
Hogy gondolhatod azt hogy a saját gépedre elmentett képeket megtudjuk nézni?
3/64 anonim válasza:
Nekem nem tetszel. Aki még linkelni se tud :D
5/64 A kérdező kommentje:
A bnőm-nek mondtam h csinálja meg!!!
De aztán hibáztatni lehet engem is. :@
2010. aug. 5. 13:31
6/64 anonim válasza:
most komolyan nem vagy tisztában azzal, hogy milyen szép vagy? esetleg csak az önbizalmadat akarod felturbózn?
7/64 A kérdező kommentje:
Jah és ha ennyiből megtudod állapítani h mennyire vagyok "észlény" akkor nem lehetsz vmi jó emberismerő. Ez volt az első ilyen kérdésem.. Te ugy születtél hogy már tudtad h kell képet feltölteni??
2010. aug. 5. 13:34
8/64 anonim válasza:
esetleg nincs egy olyan képed ahol csukva van a szád?
9/64 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő. Érdekel mások véleménye. Ennyiről van szó, nem többről. És ezt azért csináltam hogy tudjam hogy estleg min kéne magamon változtatni...
2010. aug. 5. 13:36
10/64 A kérdező kommentje:
ma 13:36-os.
De biztos van. De a nevetés jobban áll, és alapból is elég vidám vagyok.
2010. aug. 5. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!