Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fogyni?

Miért nem tudok fogyni?

Figyelt kérdés
155 cm vagyok és 55 kg. Valamiért nem tudok kevesebb lenni, akármilyen kemény diétán vagyok, pedig mellette sportolok is. Sokan mondják rám, hogy a testmagasságom miatt már majdnem túlsúlyos vagyok ezzel a testtömeggel, és a BMI táblázatok alapján is túlsúlyos vagyok. Van valamilyen ötletetek, hogy menjen lejjebb a súlyom?

2020. aug. 17. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez kevés info. Simán lehet, hogy az 55 kg neked izom és nem zsír. Mármint persze a csontokon, és egyéb alapvető dolgokon kívül.

Lehet egyszerre fogysz és izmosodsz. Akkor tartod a súlyod, de közben zsír megy le.

2020. aug. 17. 17:33
 2/2 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Ne kemény diétán légy hanem sokáig egy lazán.

Nem fogsz leadni 3 nap alatt 12 kilót anélkül hogy levágnád a bal kezed.

Havonta 1 kilógramm ideális fogyás, tud hozzá igazodni a bőröd és nem fog mindenfele folyni.

Én leadtam 50 kilót 2 év alatt a következő tecnikával:

Heti 20km túra a hegyekben (kb semmi testmozgás magyarul) és nem ettem kenyeret, zsemlét stb. Illetve dobtam mindent ami cukros.

Nem is hiányzik a csoki, kóla stb.

A kenyér önmagában is elég rossz, de további egészségtelen ételeket hoz magával. A kecsap cukroszirup paradicsom szinezékkel kb, a felvágottak húst nem láttak, tele van szójával és ipari hulladékkal. A rendes vaj mint tejtermék tönkreteszi a hormonrendszered, a margarin meg növényi zsír amit csak ipari eljárással tudsz kinyerni.

2020. aug. 17. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!