Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudok arcomról fogyni/p...

Hogyan tudok arcomról fogyni/pluszt leadni?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, egyáltalán nem vagyok túlsúlyos. Babaarcom van és szeretnék megszabadulni tőle. Vannak esetleg gyakorlatok amiket lehet csinálni? Vagy a táplálkozással valahogy összefügg?

Köszi a válaszokat! :)

#fogyás #arc #babaarc #Arcrolfogyni
2020. máj. 24. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én lány vagyok,szintén babaarcú:D az utóbbi időben lefogytam elég vékonyra(48 kiló),és annyi,hogy kilátszik két oldalt az arccsontom,de a babaarc megmaradt:)) szóval ha nincs felesleged,tokád,nagy zsírréteg rajta,akkor az arcszerkezeteden nem nagyon tudsz változtatni.
2020. máj. 24. 10:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lokális zsírégetés nem létezik, vagyis nem tudsz csak onnan leadni.

Viszont ahogy az első is írta, a babaarcon nem nagyon tudsz változtatni így, hogy alapvetően felesleg nincs rajtad. Nekem is pl van olyan ismerősöm, aki fitness versenyző, és on szezonban is olyan babaarca van, hogy hihetetlen.

2020. máj. 24. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Genetika.

Ha oda került zsír, akkor az a teljes testzsírszázalékod csökkenése.során.tud eltűnni. De ha olyan a genetikád, akkor csontsoványan is megmaradhat a pofikád. Ez van 🤩

2020. máj. 25. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
*🙂
2020. máj. 25. 13:55
 5/5 anonim válasza:
53%
Nővessz szakállat
2020. máj. 31. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!