Lanyok, van intim piercingetek? Hol? Mi a története?
Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 09:00
1/1 anonim válasza:
Csiklómban volt egy karika vízszintesen. Nem tudom, csak úgy jött. Ki akartam próbálni. Egy évig hordtam, aztán egyszer az usa-ban voltam és becsipogott a reptéren :)
Be kellett menni a biztonsági szobába, nem volt semmi kellemetlen benne, két női tiszt volt velem. Elmondtam nekik, ők meg mondták, hogy 100x találkoztak már ilyennel, de ez a szabály. Csak fehérneműre kellett vetkőznöm. A ruháimat nézték át, nem engem.
A hotelban kivettem, aztán elkallódott a gyűrű, amikor meg újra megtaláltam, már benőtt a lyuk.
Nem tervezem újra betenni, igazából semmi extra nem volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!