Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az igaz hogy nem lehet egyből...

Az igaz hogy nem lehet egyből karika orr piercinget berakni? Valaki mondta nekem hogy először csak egy pöttyöt lőnek be.. Ez mennyire igaz? Mert én egyből karika orr pct szeretnék. Hogy van ez a folyamat?

Figyelt kérdés

2020. aug. 11. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Amikor belovik a lyukat akkor a pcvel egyutt csinaljak
2020. aug. 11. 20:58
 2/8 Metionin ***** válasza:
88%
Egyenes szárral gyorsabban és szebben gyógyul, na meg karikát be se tudnak lőni. Egyébként porcba nem lövetünk mert sokkal tovább gyógyul, mintha szúrva lenne. Normális piercer szúr és száras ékszert tesz be először, majd 1-2 hónap után lehet kicserélni karikára.
2020. aug. 11. 21:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Ugy értettem higy először egy pöttyöt lőnek, majd két hét után lehet kicserelni karikára..
2020. aug. 11. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. De van rá esély higy egyből karikám lesz??
2020. aug. 11. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Persze hogy van. Mondd meg a piercernek, hogy karikát szeretnél majd belőle, hogy oda szúrja a lyukat, ahol a karika is mutatós lesz és ő meg fogja neked mondani, hogy mikor tudsz menni kicseréltetni.

Két okból nem rak bele karikát először: egy, bonyolultabb a beillesztése és nem akarja kínozni a porcot, hogy ne legyen belőle baj valamint azért, mert (ahogyan már előttem is írták) gyorsabban és szebben gyógyul a száras ékszer. Az meg már csak mellékes, hogy könnyebb is tisztítani.

2020. aug. 11. 22:03
 6/8 A kérdező kommentje:
#5. Én azt szeretném ha a piercing szuratas napján már karika pcm lenne. Ha vállalom h lassabban gyógyul meg ezek, akkor lehetséges nem?
2020. aug. 12. 00:40
 7/8 anonim válasza:
Nekem porcba lotte negy hónapja es meg mindig nagyon érzékeny
2020. szept. 11. 23:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem augusztus közepe felé lett egy karika orr pcm, és mára már nem is érzem h ott van. :) És egyből karika lett, nem pötty szerencsére.
2020. szept. 14. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!