A hasamon van egy nagy keloidos heg műtét miatt. Szeretnék helix piercinget, de nem merem mert félek h keloidosan gyógyulna az is. Ez mennyire valoszinu?
Tudom szörnyű, és elfelejtettem irni h 3 éves koromban is volt műtétem (szív) és az a heg is ilyen lett. Azt mondták hogy hajlamos vagyok erre.
Nem tudom mi legyen de nagyonnszeretnék helix piercinget XD
Gondoltam, hogy nem te vagy, mert már belefutottam ebbe a képbe, sokszor.
Ha hajlamos vagy rá, akkor bizony előfordulhat, hogy így gyógyul meg.
Első vagyok!
Sajnos így én sem vállalnám, mert a porc rettentő nehezen gyógyul. És mivel keloidos gyógyulásra hajlamos vagy, ezért lehet, hogy a porcod így gyógyulna.
Esetleg, ha anti allergén piercing szár menne bele, úgyis fenn állna a keloid? Vagy kérdeztél már erről orvost, hogy mivel lehetne másképp gyógyítani a sebeket, ha lehet? Tudom milyen piszkos érzés lehet erről lemondani...nekem allergia miatt kellett a korábbi 3 piercingemről lemondanom és az is makacsul megviselt. Több, mint 10 éve már, de ma is fáj a lelkemnek. Remélem az indummal nem járok így!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!