Nem bírom már elviselni, hogy csúnya vagyok. Mit tegyek?
Szuper tanácsokat kaptál, én a külsőddel kapcsolatban szeretnék hozzátenni annyit,hogy ha nem akarsz csúnya lenni akkor nem is leszel az. Lehet tenni ellene:
-Fogyás/formásodás attól függően hogy most milyen a testalkatod
-Tökéletes hajszín,fazon megtalálása ami a színtípusodhoz,arcformádhoz illik
-ruhákban ugyanez,olyat válassz ami színekben hozzád illik, és a legelőnyösebb a testalkatodhoz. Merj egy kicsit kísérletezni,hogy megtaláld a saját stílusod,gondolkozz el hogy másokéban mi tetszik,és meríts ötleteket
Egy példa: nekem nagyon tetszenek a goth stílusú lányok,de ez nem én vagyok, nem illene teljesen hozzám. Szóval nézegetek ilyen outfiteket, egy-egy részletet ami tetszik az összeállításból beépítek az enyémbe.
-Találd meg a bőrtípusodnak legmegfelelőbb arcápolási rutint,ha valamilyen bőrproblémád van kezeltesd
-sminkelj egy kicsit,pl a szemedet vagy az ajkaidat kiemelheted
-ha szemüveges vagy és nem áll jól hordj kontaktlencsét,ha nincs szemüveged de nem tökéletes a látásod és jól állna,csináltass.
-találd meg a hozzád tökéletesen illő parfümöt
-általánosságban sokat javít ha egészségesen étkezel és sok vizet iszol+szedsz valamilyen vitamint
Ha ezeket követed hidd el nem lehetsz csúnya, de átlagos,szürke kisegér se. Csak hozd ki a legtöbbet abból ami van,legyél önmagad "legjobb verziója":D
Nagyjából értek ezekhez a dolgokhoz,szóval ha plusz tanács kell írj nyugodtan
11-essel értek egyet, a külsődből is ki tudod hozni a neked leginkább tetsző formát, ha egy kicsit kísérletezel, odafigyelsz.
Megfelelő öltözködési stílus sokat dobhat rajtad, és nem feltétlen kell vagyonokat kiadni a gardróbcseréért, nyugodtan lehet használt ruhákból is ízléseseket válogatni, ha az anyagiak okoznak gondot.
A másik, egészen biztos nem olyannak lát téged a környezeted, amilyennek te látod magadat. Én pl évekig szorongtam a "formátlan" lábaim miatt, mindig olyan ruhákban jártam, amik eltakarták az előnytelen részeimet, aztán amikor egyik ismerősöm meglátott először bikiniben az volt az első reakciója, hogy "milyen csinos lábaid vannak."
Volt egy kampányvideó (sajnos nem tudtam visszakeresni), ami arról szólt, hogy jelentkező személyeknek be kellett mutatniuk az arcuk jellemzőit, és egy rajzművész csakis a mondottak alapján lerajzolta őket. Utána ezek az emberek találkoztak egy másik csapattal. A csapat tagjai jól megnézték a már lerajzoltak arcát. Aztán beültek ők is a rajzolóhoz, és ugyanazokról a személyekről leírást adtak. Az egészből az derült ki, hogy a másik csapat sokkal, de sokkal inkább ki tudta emelni a jelentkezők előnyös tulajdonságait, mint a hátrányosakat, így a második körben jóval szebb portrék születtek, és most kapaszkodj meg, sokkal jobban is hasonlítottak.
Szóval egyrészt fejben kell rendet tenni, amiben egy szakember segíthet. Másrészt te magad is tehetsz a jobb közérzetért és énképért sportolással, normális étkezéssel, előnyös öltözettel. Az önbizalmad épülésével együtt hidd el, jönni fognak maguktól a pozitív visszajelzések.
Küldesz nekem képet? Kíváncsi vagyok mit tartasz csúnyának, aztán segítek mi lehetne más plasztika nélkül.
Anno én is csúnyának éreztem magam, kozmetikus segített mit hogy fessek, mire figyeljek stb. Írj aztán kitaláljuk. 28N
A csajnak szerintem még nem esett le, hogy a pont a külsőn lehet sokat változtatni. Nőknél már a hajviselet stílusa is kb végtelen lehet: Hosszű vagy rövid, festett bármilyen színre, stb. Én láttam már olyan csajt aki inkább gyenge átlag volt külsőre, de olyan szép manikűrje volt, hogy azonnal ráugrottam volna.
Ha kövér le tudna fogyni, ha túl vékony, tudna hízni kicsit. A nőkön is sokat dob ha esténként eljár edzegetni. Sok csűnyácska lány van szép lábakkal. Egy miniszoknya is sok pasit be tud zsongatni. Vagy egy leggings, ha tényleg szépek azok a lábak. Szerintem nőben nincs is olyan, hogy menthetetlenül csúnya. Aki az, annak csak le kellene fogynia. Szóval az én véleményem az, hogy tenni kellene ellene és nem itt siránkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!