Nem bírom már elviselni, hogy csúnya vagyok. Mit tegyek?
Elsőnek menj el egy stylisthoz, rengeteget tud alakítani rajtad.
Ha ez kevés, akkor plasztika.
Kérdező, azt hiszem, nem a csúnyaságod az elsődleges probléma, sokkal inkább az önértékeléseddel van gond. Nem egyedi eset, hogy szuper alakú és kinézetű lányok (és akár fiúk is) csúnyának tartják magukat, elégedetlenek a külsejükkel és hasonlóképp nyilatkoznak magukról, mint most te. A hozzászólásaid alapján nem a külsődön, hanem az önértékeléseden kell elsődlegesen változtatnod, ahhoz pedig pszichológust javaslok.
A párkeresésben is egyébként az önértékelés és a kisugárzás sokkal meghatározóbb, mint a kinézet.
7-es vagyok, most látom csak, hogy közben írtál hozzászólást, arra reagálnék.
"Akkor az miért van, hogy akárhova megyek, mindenhol úgy néznek rám mint egy darab kakira."
Sok esetben, akik a külsejük miatt szoronganak, akkor is úgy érzik, hogy kinevetik, kigúnyolják, kibeszélik, kinézik, amikor valójában ez nem történik meg. A szorongás félelmet generál, és ez olyan szélsőséges eseteket is előidézhet, hogy amikor az emberre barátian rámosolyognak, ő úgy érzékeli, hogy kinevetik. Sajnos ez sem egyedi eset.
"Sose talált senki szépnek, de még az átlagosakkal sem így viselkednek."
Ez nem feltétlen a külsőn múlik, korábbi hozzászólásomban említettem, hogy a kisugárzás a meghatározóbb.
"Ez ellen nem tudok mit tenni."
Szakember segítségét tudod kérni.
"Ha máshogy látom magam, még nem fog semmi megváltozni..."
Tévedés! Rengeteg dolog változik, ha elégedett vagy magaddal. Megváltozik a testtartásod, a reakcióid, a kommunikációd, a nyitottságod, melyek minden embert vonzóbbá tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!