Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » LANYOK! Mi legyen egy fiun...

LANYOK! Mi legyen egy fiun nadrag alatt BOXER vagy FECSKE?

Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 18:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%

De ha én merném mondani,hogy egy nő magassarkúban ,szoknyában nő akkor én vagyok a getczi! Igaz?

Ne én mondjam meg egy nőnek hogy mit vegyen fel.

Nem így szokott nálatok történni? Javits ki ha tévedek.

2020. aug. 5. 14:00
 12/20 anonim ***** válasza:

Ki mondta azt, hogy a férfi csak boxerben férfi? :D

Kijavítalak. :) Volt már olyan, hogy a párom kérte, hogy vegyek fel aznap este magassarkút, mert olyan szép benne a lábam. Mondtam, hogy semmi akadálya, de akkor menjünk autóval, ne sétálva, mert hosszú távon nagyon kényelmetlen.

Olyan is volt, hogy hozta az egyik ruhámat, hogy szeretne ebben látni. Sőt, (kapaszkodj!) voltak a fehérneműimmel kapcsolatos kérései is.

Ezekben nincs semmi gáz. Ha szeretnénk valamit, kinyitjuk a kicsi szánkat és szépen fogalmazva előadjuk a vágyaink. Ha teljesül, örülünk, ha nem, akkor legalább megpróbáltuk.

Az egyik nadrágja például kifejezetten nem tetszik nekem, megkértem, hogy azt lehetőleg hordja akkor, ha aznap nem találkozik velem előre láthatóan. Azóta se láttam rajta.

Tudom, hogy szereti, ha kivasalom a hajam. Nekem kb. tök mindegy, akkor miért ne tegyem meg a kedvéért? Szerintem az az alap egy kapcsolatban, hogy igyekszel kedveskedni a párodnak.

2020. aug. 5. 14:49
 13/20 anonim ***** válasza:
22%

Nem a magánéletedre vagyok kíváncsi!

Én az itt jelenlévő kislányok kommentjei alapján példáloztam.

2020. aug. 6. 13:35
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem tudok róla, hogy a boxer voselése egészségügyi problémákat okozna.

Ellenben a magassarkú rendszeres viselése súlyos ortopédiai problemákhoz, a láb torzulásához vezet.

A kettő nem igazán említhető egy lapon, akkor már példáloznál inkább a csipkés/szexi fehérneműkkel.

2020. aug. 6. 13:41
 15/20 anonim ***** válasza:

Akkor megsúgom hogy a feszes boxer a herék vérellátását akadályozzák ami későbbi súlyos maradandó változást idéz elő.

A magassarkúval nem vitatkozok hisz egy nő azt jobban tudja amit visel jó e számára,de egy férfi alsóról meg had tudjak én többet férfiként.

2020. aug. 11. 09:09
 16/20 anonim ***** válasza:
De még mindig nem hozzád szól a kérdés!!! :D :D :D
2020. aug. 11. 12:51
 17/20 anonim ***** válasza:
De nem is a 14-hez!
2020. aug. 11. 13:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Dehogy nem, tekintve hogy LÁNYOKNAK szól a kérdés :D
2020. aug. 11. 14:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak hogy ő már nem a kérdéssel foglalkozik.
2020. aug. 11. 16:05
 20/20 anonim ***** válasza:

Parom boxert hord. Imadom. Van par regi darabja, amik mar annyira nem szepek, de talált valami nagyon kenyelmes fekete piros kombot, ami nagyon szexi rajta. Az ilyen egyszínű szabas nélkülieket nem szeretem, ha a varras mas színű nagyon kiemeli a lenyeget.

A fecske nem tetszik pasikon, de en se tangat hordok, szoval gondolom elfogadnám, ha azt akarna a parom hordani.

2021. jan. 8. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!