Lányok ti mivel szőrtelenítitek a puncitokat, hogy ne legyen szúrós meg kiütéses?
A szőrtelenítő krém ugyanazt tudja (sőt, lehet annyit se), mint a borotva, csak még egy erős vegyi anyagot is kensz egy érzékeny területre.
Meg lehet szokni a gyantát, csak tényleg ne magadnak csináld, azt nem tudom hogy lehet egyedül kivitelezni.
Én epilátorral, illetve ahol nagyon érzékeny, ott szemöldök csipesszel csináltam annó. Kicsit időigényes, de magadnak is meg tudod csinálni, az epilátor fáj, de a csipesz teljesen kibírható.
Egyébként az én párom különösebben nem zavarta, ha picit szúrt, én viszont ki tudtam volna bújni a bőrömből a borosta szúrása miatt. Úgyhogy nem sok esélye volt vele "találkozni".
Szőrtelenítő krémet tényleg ne hasznàlj intim területre! Sőt sehova!!
Szó szerint leoldja a szőrt, és nem csak a szőrt, habem a bőrt is. Azért is allergiásak sokan rá. Nem akarom tudni hogy milyen vegyi kemikàliàkat tartalmaz, ami leoldja a szőrt. Az biztos hogy én betiltanàm 😂
A gyantázástól nem kell félni. Első pár alkalom kellemetlen. De megszokható! :)
És már egy alkalommal sokkal ritkàbban nő vissza a szőr!
Mindenképp bízd szakemberre! Ne te kísérletezz otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!