Lányok ti hol szőrtelenítitek magatokat és mivel, milyen gyakran? Fiúk nektek mennyire számít, hogy egy lány csupasz legyen?
Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 21:32
1/9 anonim válasza:
Gyantáztatom, kozmetikusnál. Hónalj, láb, intim részek, popsi is. Mindent.
2/9 anonim válasza:
Mindenütt. Epilátorral és ritkán,mert alig nő :D .Néha direkt borotválnom kell,hogy legyen, hogy a gép ki tudja szedni. Ki nem állhatom a szőrt.
3/9 anonim válasza:
A nemi szervnél gondolod azt hogy mennyire fontos hogy csupasz legyen? számomra sokkal vonzóbb az hogy ha szőrös neki ott lent. (igen lehet nyugodtan hurrogni de ez van.) ha a hónalján is van egy pici szőr mondjuk mert nem volt ideje 2-3-4 napig leborotválni az sem gond. :) 21/F
4/9 anonim válasza:
Én borotválom magam. A lábszáramat, combomat, karomat, hónalj,intim, has,fenek. Bajuszomat gyantával. Ja, a kéz és lábfelemet is borotválni kell.L.
5/9 anonim válasza:
Én epilálom a lábamat és hónaljamat. De elég szőke, gyenge szőröm van szerencsére.
Az intim részen egy ideig borotváltam, de valami borzalmas mikor nő vissza. Viszket és kipattog. Hála az égnek a párom inkább azt várja el, hogy maradjon szőrös :) Így gond megoldva! :D
6/9 Polden válasza:
Szerintem a lábak, hónalj szőrtelenítése nagyon fontos. Ha egy lány ezeket nem csinálja meg, nekem piszkosnak, ígénytelennek tűnik. Az intim résznél is fontos, de nem annyira, hogy teljesen csupasz legyen, csupán annyi, hogy karban tartott szép. Ha ő csupaszra akarja, legyen úgy, ha nem akkor nem. Mind kettőben meg van a sexy faktor szerintem. (32F)
7/9 anonim válasza:
A lábamat,combomat, karomat,hónaljamat és a bikinivonalat. 2-3naponta 15l.
8/9 anonim válasza:
Kicsit régi kérdés már de azért valaszolok
Lábamat otthon magamnak gyantazom
Honaljamat karomat kozmetikus gyantazza
Intim területem meg borotvalok bikini vonalnal is
9/9 anonim válasza:
Egy lány-nő ne legyen sehol szőrös. A punci ha fazonírozott az nem gond, az nem zavar, sőt még tetszik is, és szerintem sok srácnak is, és a meztelen punci, szóval a punci max fazonírozott legyen de ne telibe szőrös. Mindenhol máshol meg egyáltalán ne legyen szőrös, nekem férfiként sem szőrös ott lent mert zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!