Lányok akiknek sok a szőre a karotokat meddig szőrtelenítitek?
Úgy értem, hogy leszedtem az alkaromról a szőrt, de a fekarom is szőrös, és a vállam meg alapockám is (a vállamon és a lapockámon inkább csak pihés, de sok van és sötét színü) és az a bajom, hogy az alkarom most szép sima, de a felkarom meg szőrös, és van egy választóvonal ahol le van szedve és ahol nincs.
De ha megyek tovább a szőrtelenítéssel akkor ahol abbahagyom mindig lesz egy választóvonal. Tehát ti meddig szoktátok leszedni, hogy tüntetitek el a választóvonalat a szőrtelen és a szőrös rész között.
Komolyan inkább ne is nyúltam volna hozzá.
Köszönöm a segítséget. 18L
Egyesek a vállukat is szőrtelenítik, senki sem tiltja meg neked, ha zavar a szőr.
Nos, nekem a felkarom ugyan rendben van, de az alkarom kicsit túl szőrös s valamiért abnormálisnak érzem a teljes szőrtelenítést. Én epilátorral ritkítom (úgyse tudom kiszedni egyszerre mindet azzal az eszközzel, teljesen jó ritkításra, persze kissé random). Ha válaszvonalat akarnék eltüntetni, azt is így csinálnám, egyre jobban ritkítanám a csupasz részhez közeledve. A csuda tudja, mennyire igényesen néz ki, nálam más a helyzet, mint nálad, de csak jobb lehet így, mint választóvonallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!