Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok akiknek sok a szőre a...

Lányok akiknek sok a szőre a karotokat meddig szőrtelenítitek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy leszedtem az alkaromról a szőrt, de a fekarom is szőrös, és a vállam meg alapockám is (a vállamon és a lapockámon inkább csak pihés, de sok van és sötét színü) és az a bajom, hogy az alkarom most szép sima, de a felkarom meg szőrös, és van egy választóvonal ahol le van szedve és ahol nincs.

De ha megyek tovább a szőrtelenítéssel akkor ahol abbahagyom mindig lesz egy választóvonal. Tehát ti meddig szoktátok leszedni, hogy tüntetitek el a választóvonalat a szőrtelen és a szőrös rész között.

Komolyan inkább ne is nyúltam volna hozzá.

Köszönöm a segítséget. 18L

2017. aug. 21. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyesek a vállukat is szőrtelenítik, senki sem tiltja meg neked, ha zavar a szőr.

Nos, nekem a felkarom ugyan rendben van, de az alkarom kicsit túl szőrös s valamiért abnormálisnak érzem a teljes szőrtelenítést. Én epilátorral ritkítom (úgyse tudom kiszedni egyszerre mindet azzal az eszközzel, teljesen jó ritkításra, persze kissé random). Ha válaszvonalat akarnék eltüntetni, azt is így csinálnám, egyre jobban ritkítanám a csupasz részhez közeledve. A csuda tudja, mennyire igényesen néz ki, nálam más a helyzet, mint nálad, de csak jobb lehet így, mint választóvonallal.

2017. aug. 21. 23:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak a hosszu, sotet szorszalakat szedem le. Ezek kb. a rovidujju polo ujjanak a vege koruli teruleten kezdenek el noni, tehat a felkaromat is szortelenitem. A vallam pihes, de nem latvanyos, szoval azt meghagyom. Igazabol nem tuntetem el dehogy a valaszvonalat a pihes es a csupasz resz kozott, de nem is latszik, csak ha egy bizonyos szogben er a napfeny.
2017. aug. 21. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a teljes karomat vállig szőrtelenítem.Picit látszik a választóvonal ott is, de ezzel nem tudok mit csinálni.
2017. aug. 22. 05:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Addig szoktam ameddig a pólóból kilátszik. Mivel nekem csak az alkarom szőrös nagyon és felfelé haladva ritkul meg amúgy is szőke, ezért csak addig szedem le. Meg aztán nem is hordok ujjatlan felsőket.
2017. aug. 22. 12:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A legegyszerübb tényleg ha nem hordok ujjatlan pólót:D
2017. aug. 22. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!