Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » LANYOK! Mi legyen egy fiun...

LANYOK! Mi legyen egy fiun nadrag alatt BOXER vagy FECSKE?

Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 18:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
Boxer
2020. júl. 31. 18:20
 2/20 anonim ***** válasza:
45%
Egyértelműen boxer.
2020. júl. 31. 18:32
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik számára kényelmes.
2020. júl. 31. 18:33
 4/20 A kérdező kommentje:
AKKOR UGY lattom hogy boxer vezet SZERINTEM IS
2020. júl. 31. 18:51
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Ismét előkerültél?
2020. júl. 31. 19:01
 6/20 anonim ***** válasza:
58%

A 3-as legalább úgy adott véleményt hogy döntse el az aki érintett benne, mert fogadom az előtte lévők sosem próbálták ki,de elvárnák,hogy kényelmetlenül legyen valaki felöltözve a kedvükért.

F.

2020. aug. 2. 13:49
 7/20 anonim ***** válasza:

6-os: Szerintem mindkettőből lehet kényelmeset venni, de volt már rajtad tanga valaha? Azt maximum megszokni lehet, mégis sok pasi preferálja. Nem elvárja, örül neki.

Én még nem láttam olyan fecskét pasin, ami ne mosolyogtatott volna meg. Szerintem ennek a női megfelelője a tundra bugyi. Nyilván sokkal kényelmesebb, mint a tanga vagy a csipkés francia, de nem nagyibugyi van rajtam, ha van esély, hogy más is láthatja.

Nő létemre volt már rajtam boxer, az egyik legkényelmesebb alvósnaci :D

Én mondjuk a gombolós laza boxertől tartózkodnék a legjobban :D :D

2020. aug. 2. 22:20
 8/20 anonim ***** válasza:
26%

Hát képzeld minden alsóneműt kipróbáltam már, nyílván nem adnék úgy véleményt,hogy nincs alapja a kommentemnek.

Én emiatt szoktam a tangás nőkön mosolyogni főleg oldalról mikor csak egy csupasz segget látok és szerintük már felvannak öltözve...

Egy seggválasztó semmi más. Spárgát a hátsómba bűvőlni és úgy közlekedni? Na ne nevetess..

A boxer meg nálam az egyik legnagyobb öltözködési baki, kivéve ha 80 éves vagy , vagy épp egy fejlettlen testű kisfiú.

Én régóta testépítek nincs mit takargatnom, tehát slip fazon vált be a legjobban.

De tudod? Mindenki más!

2020. aug. 4. 09:56
 9/20 anonim ***** válasza:
29%

Még annyit hogy ne nőként adj véleményt egy férfi alsóneműről, neked elől nincs olyan dolog amit meg kéne tartani!

Ezt pedig a slip fazon tudja a legjobban.

Én sem osztom az észt a melltartóról...

2020. aug. 4. 09:59
 10/20 anonim ***** válasza:
46%

Te jó ég :D :D Olvasd már el légyszíves a kérdést, mielőtt leoltasz :D :D

A kérdező azt szeretné tudni, hogy mi lányok (nők) mit szeretünk látni egy férfin, nem pedig azt, hogy őfelségének mi a legkényelmesebb :D

2020. aug. 4. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!