Vékony lányok, nagyobb B-C-D mellekkel, ti edzettetek hogy ilyen legyen, vagy magától lettek ilyenek?
Szintén abban a kosárméretben járok, mint 5. És ezzel a kosármérettel nagyon is elegégedetlen vagyok
Évekig edzettem (ebbe benne volt az a cél is hogy kisebb mellméretet tudjak magaménak) de sajnos nem lett kisebb
(Ha valaki esetleg tud rá edzéstervet hogy kisebb legyen , örömmel várom a válaszát privátban, kézrátételesek kíméljenek)
Kérdező, bár nem tudsz sokat még változtatni a méreteden, el kell mondjam nem egy leányálom nagy mellekkel élni. Időskorban megereszkedik majd, és lógni fog, ami nagy mellnél jóval látványosabb. Továbbá a fürdőruhavásárlás és fehérneművásárlás is körűlményesebb...
Ha kicsi a melled, szerintem örülj neki :) mert pl.ezen tudsz alakítani a mellhangsúlyos felsőkkel, push up-os melltartóval ha annyira zavar ez a "probléma"
A hízás is eredményezhet megoldást a méretnövekedésben
(Most jól le leszek pontozva)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!