75B-s melltartót hordok elég kicsi a mellem és egy picit lóg is most ha nagyobb lesz ha lesz jobban fog lógni és én eleve szégyenlős vagyok az nagyon ciki meg a fiúk hogy vannak ezzel? Unorodnak tőle?
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok, nekem is ekkora a mellem. Régen tizenkét kilóval többet nyomtam, a mellem is sokkal nagyobb volt. Aztán lefogytam, megereszkedett a mellem. Nagyon zavart, szégyelltem, ráadásul, ha hízok, vagy fogyok, a mellemen látszik először, ami szintén nem tesz neki jót, striák is vannak rajta.
Kipróbáltam mindenféle mellfeszesítő méregdrága kencét, de semmire nem voltak jót.
Öt hónapja van barátom, és nem mondom, hogy egyáltalán nem is vette észre, de sosem tette szóvá, ugyanúgy néz rám most is, mint mielőtt lekerült a melltartó.
Emiatt ne keseredj el, biztos vagyok benne, hogy nagyon értékes lány vagy. Elég szomorú, ha valakit csak a mellei miatt lehet értékelni. Azt aláírom, hogy nem szép látvány a lógó mell, bár te azt írtad, hogy picit lóg, nekem meg kritikán aluli. De egy fiú nem fog emiatt undorodni tőled, hidd el. Nincs olyan ember, akinek tökéletes a teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!