Melyik a vonzóbb? Sportos, nincs rajta háj, formás, nagyobb, kerekebb fenék, kis mellekkel vagy nagy mell, husisabb testalkat, nagy fenékkel?
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 18:17
1/7 anonim válasza:
Az első...
husisabb = reng a zsír
2/7 anonim válasza:
Kinek mi.
Én soha nem lennék husis és zsíros.
Én az egészséges mozgásban gazdag életmód híve vagyok. Egyébként pont úgy nézek mint, ahogy az első leírásban írtad, sportos alkat.
4/7 anonim válasza:
Tök jó, hogy pont ezt a két végletet kellett megkérdezned. Semmi értelme az ilyen kérdéseknek.
5/7 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha valaki nagyon vékony vagy túl sportos.
Szeretem, ha van mit fogni egy lányon, imádom a nagy puha cickókat és az sem gond, ha nagyobb a popsija is.
Nyilván, aki azért túlsúlyos, mert teljesen elhanyagolja az egészségét, az sem jó.
Az arany középút a legjobb.
6/7 anonim válasza:
Mindenképp a nagy mellek a nyerők.
7/7 anonim válasza:
Az első szebb és egészségesebb is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!